2777
2789
عنوان

خداوکیلی این حرفا راسته؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 32 پست

امكان نداره ببين كرونا تو بيشتر موارد خوب ميشه يعني از هر صد نفر نود و پنج نفر خوب ميشن بعد اين افراد هر كاري رو تو دوره درمان انجام دادن رو ميان به بقيه به بعنوان راه درمان كرونا پيشنهاد ميدن خودشون رو هم به عنوان نمونه مثال ميزنند مثلا يكي ميگه چاي اويشن خوردم خوب شذم يكي ميگن من فقط با داروي امام كاظم جواب گرفتم يكي هم مثل درست شوهرم با چندتا امپول گرون خوب شدش 

در تمام اين موارد همشون همينجوري خوب ميشدن اما حالا فكر ميكنند اين خوراكي ها يا داروها درمانشون كرده

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امكان نداره ببين كرونا تو بيشتر موارد خوب ميشه يعني از هر صد نفر نود و پنج نفر خوب ميشن بعد اين افرا ...

اره حرفتونو قبول دارم ولی اخه ایشون میگه مثله قلیون کشیدیم بعد ببخشید واسه هممون خلط سفید خارج شد، بعدش خوب شدیم

واسه کرونا نمیدونم اما عنبر نسا ثابت شدس...‌از همون زمونای قدیم تا الان....مامان بزرگ من میگه دوره ی ما هیچ زنی عفونت زنان نداشت....چون همش زیر کرسی میزاشتن...بعد زایمانم دود میکردن...

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین
برای کرونا رو نمیدونم ولی برای عفونت گوش جواب میده واقعا😐😐 من خودم مسخره میکردم قبول نداشتم عفون ...

اینو راست میگی خدایی من برای گوش بسته بسته اموکسی کلاو خوردم فایده نداشت اما اینو دود دادم برای گوشم معجزه کرد

واسه کرونا نمیدونم اما عنبر نسا ثابت شدس...‌از همون زمونای قدیم تا الان....مامان بزرگ من میگه دوره ی ...

اصفانی؟اصفهانیا بیشتر این کارو میکردن

هر بار این درو محکم ببند برو