2777
2789
عنوان

خداوکیلی این حرفا راسته؟؟؟؟

251 بازدید | 32 پست

یکی از فامیلا همشون کرونا گرفتن، میگن ما فقط با عنبرنسا خوبه خوب شدیم، مثل قلیون میکشیدن

آخه من چرا تو کتم نمیره که عنبرنسا درمان بکنه چیزی رو

مزخرفه 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برای عفونت خیلی خوبه

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.

برای کرونا رو نمیدونم

ولی برای عفونت گوش جواب میده واقعا😐😐

من خودم مسخره میکردم قبول نداشتم عفونت شدید گوشم با دارو خوب نمیشد ب اصرار مامانم دود اینو گرفتم ب گوشم عفونتش خوب شد😐اونجا دیگ ایمان اوردم🤣هر چقدمسخره باشه ولی جواب میده برای عفونت گوش😐🖐🏻

سلام (-:
کرونا رو نمیدونم ولی خودم قبلا که سرما میخوردم عنبرنسا میکشیدم و واقعا جواب میداد

خدایی جواب میده من ۴-۵ ساله سینوزیت دارم همه بهم میگن بیا اینکارو بکن

تا حالا جرات نکردم