2777
2789
عنوان

پسر ٦ ماه ام شير نميخوره

281 بازدید | 17 پست

سلام 

پسرم شش ماهشه شيرخودمو ميدوشم و بهش ميدم و شيرخشك هم ميخوره الان يك هفته است كه كمتر شير ميخوره قبلا سر سه ساعت ٩٠ تا ١٢٠ سى سى ميخورد الان ٦٠ سى سى ميخوره و بعد از ٦٠ سى سى شروع ميكنه به جويدن سر شيشه. بعضى وقتها هم بعد از سه ساعت نميخوره و سر شيشه روميجوه و من يه نيم ساعت بعد بهش ميدم ١٢٠ سى سى رو ميخوره. ماماناى با تجربه بهم بگين چشه خيلى ناراحتم داره وزنگيريش مختل ميشه .

غذای کمکی راشروع کردین؟

حتمازیادغذامیخوره میلش به شیرنیس

شایدم میخوادلثه هاش سفت بشه چون سرپستونکشومیجوه

شایدم بازیگوش شده

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم پسرم همینطوره از دیشب فقط یکبار شیر خورده البته شیر خشکیه ی بار سر دو ساعت میخوره ی بار اصلا نمی ...

اخه يهو تغيير كرده پسر من قبلا ٨٠٠ سى سى درووز ميخورد الان شايد ٦٠٠ سى سى يه روزم ٥٠٠ سى سى خورد 😥😥😥

غذای کمکی راشروع کردین؟ حتمازیادغذامیخوره میلش به شیرنیس شایدم میخوادلثه هاش سفت بشه چون سرپستونکش ...

اره تازه قلت زدن ياد گرفته خيلى ميچرخه ولى اخه چرا نميخوره يعنى گشنش نميشه؟ نه غذارو شروع نكردم 

علائم دندون دراوردن چيه؟

اره تازه قلت زدن ياد گرفته خيلى ميچرخه ولى اخه چرا نميخوره يعنى گشنش نميشه؟ نه غذارو شروع نكردم  ...

این اول حرص خوردناته آبجی

بچه های منم ازبدغذاگی پدرم ودرآوردن

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
منم پسرم همینطوره از دیشب فقط یکبار شیر خورده البته شیر خشکیه ی بار سر دو ساعت میخوره ی بار اصلا نمی ...

شبا چجورى ميخوره؟ خودتون بيدارش ميكنين يا خودش ؟ 

هر چند ساعت تو شب ميخوره؟