2777
2789

تجربه خودم برای زودترباردارشدنمه.امیدوارم برای خانمایی که قراره زودتریه فرشته بیاتوزندگیشون مفیدباشه.البته بگم همیشه خواست خدابعدامیدوتلاش کردنمون کارسازه.

منم سقط کردم دعا کنید برام

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه لایکم کنید

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

اول اینکه حتماباخداصحبت کنیدواین صحبت کردنتون درغالب نامه نوشتن باشه.ازاینکه دوست دارین مادربشین وهرچی که دراین مورددوست دارین بنویسین.حتمامیدونیدنوشتن خواسته هامون جادومیکنه توی اجابت شدنشون من برام بارهاپیش اومده،امامن ندونسته درمورداین مطلب خواسته هام رومینوشتم والان ایمان دارم به اینکار.واین نامه رونگهدارین وبزارین جایی ودیگه نخونیدش.دومین راهکارعملی- شمابریدسیسمونی فروشی وچندتالباس یاوسیله نوزادبردارین.من وهمسرم چندبارهمین کاروکردیم وجالب اینجاست که همسرم چون دختردوست داشت همه چی دخترونه میخریدیم وبچه مون هم دخترشد.این خریدمثل کندن گودال توی سیستم آرزوهاست.من اصلاقبلانمیدونستم وهمینجوری ازبس بچه دوست داشتم میخریدم.

من خونده بودم قبل ازباردارشدن اگه مادر2ماه هرروز پیاده روی بره تخمدوناش خیلی فعال میشه وهم رحم گرم میشه منم ازدوماه قبل اقدام هرروزنیم ساعت پیاده روی داشتم.

هرشب تخمدونام روباروغن سیاهدونه ده دقیقه ماساژمیدادم.سعی کرده بودم غذاهایی باطبع گرم وتربخورم،توی اینترنت بزنیدغداهاومیوه هاوخشکبار باطبع گرم وتر بهتون نشون میده.ومهمتراینکه زمان پریودی اصلاسردی نمیخوردم وازروز اول تاپایان پریودی روزی یه کاسه کاچی درست میکردم ومیخوردم.من حتی کاچی روبه شوهرم هرروزمیدادم وخودم هم درکنارش میخوردم.

اصلادرزمان پریودی حمام نکنیدچون بشدت رحم سردمیشه وباردارشدنتون عقب میفته.موقع شستن خودتون توی دستشویی زیادخودتون رونشورین وحتماازآب ولرم استفاده کنید.بستن یه شال نخی دورشکم وپهلوباعث گرم شدن رحم میشه.خوردن هرروزصبح ناشتاشربت گلاب وزعفرون باعسل فوق الهاده اس وهم خیلی آرامش بهتون میده.من توی این مدت که این کترهارومیکردم خیلی خوش اخلاق ترشده بودم وهم دیگه ازدردهای زمان پریودی خبری نبود.انشالله همه منتظراهرچه زودتریه فرشته صالح وسالم گیرشون بیا.واگه به دردتون خوردبرای من دعاکنید.بارداریه سختی دارم.

اول اینکه حتماباخداصحبت کنیدواین صحبت کردنتون درغالب نامه نوشتن باشه.ازاینکه دوست دارین مادربشین وهر ...

کاملا موافقم استارتر عزیز...انشالله همه زوج  هایی که بچه میخوان خدا بهشون بچه های سالم و صالح  بده بزودی.

این روش جذب برای همه ی آرزوها کاربرد داره...حتی میتونید خودتونو توی اون موقعیتی که دوست دارید تصور کنید با تمام جزئیاتش بعد سه بار بگید خدایا شکرتتتتتتت ...یه جوری شکرگزاری کنید که انگار همین الان اون نعمتو دارید...