2777
2789
عنوان

جوابشو چی بدم؟!

162 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها، کیا هستن بیاین یه کمک بدین😁

من همسر دو سه روز پیش با هم دعوامون شد و اون تموم کنه بحث بود و محیط رو ترک کرد، بعد از اون دو‌روز هیچ حرفی با هم نزدیم حتی یه کلمه! با اینکه اصل ماجرا تقصیر اون بود و میدونست من حساسم با موضع گیری رفتار کرد.

حالا دیشب ۳اینا بهم پیام داده شقایقم؟ با من صحبت نمیکنی؟

من الان چی بهش بگم واقعا؟😐

میخوام یه جواب عاقلانه بدم ک نه نشون بدم برام مهمه نه اینکه بی تفاوتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم من باشم اشتی میکنم😆 حوصله قهر ندارم کلا

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
سعی نکن نشون بدی برات مهم نیست شما الان هرجوری رفتار کنی زیر سقف اون دقیقا رفتار شمارو پس میده ،،از ...

اخه اینجوری نبود، تازگیا فشار کاریش زیاده همش از این رفتارا میکنه و خدایی دارم باهاش هم دلی میکنم و براش گوش شنوا هستم،ولی جدیدا تا دلخور میشم همه چیو یادش میره و اینجوری میکنه،دیگه نمیدونم باید چجوری باشم.

الان چی جوابشو بدم من هنوز دلخورم