2777
2789

من دارم انجامش میدم تقریبا ۲۵ روزه ...یه کوچولو تاثیرشو دیدم تا حالا...

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

اما بعضی جاها ادم نمیدونه چی باید بخره باهاش ...خیلی چیزا احتیاج دارما اما خب حجم پولش هم زیاده نسبتا.و من یه اشتباهی که کردم روزای اول با مبالغ کم چیزای بزرگ و گرون میخریدم مثلا الان پکیج میخواییم برای خونمون روز هشتم تو بازی زدم با این پول پکیج خریدیم در صورتیکه نمیدونستم پکیج شده بیست تومن 

شما قبل از اینکه هر چیزی بنویسی از نظر قیمتش مطمئن شو

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما بعضی جاها ادم نمیدونه چی باید بخره باهاش ...خیلی چیزا احتیاج دارما اما خب حجم پولش هم زیاده نسبت ...

اره خب درسته 

میدونی چیه 

دوست دارم یه تاپیکی که همه باهم انجام میدم باشم تا به هوای اونا انجام بدمویادم نره