2777
2789

امروز بعد از بیشتر از یک هفته اومدم خونه مامانم. آنقدر از این ور و اونور گلایه کرد که حسسسسابی به همم ریخت. جوری که شب پسرم رو بدجور دعوا کردم .اون هم دوبار .پسرمم مثل من عصبی شده.5سالشه. باردار هم هستم .به خدا روحیه م خیلی خسته شده

به حرفای مادرت به چشم درددل نگاه کن 

بشنو ولی درگیرش نشو 

یه گوشتو در کن ی گوشو دروازه

بذار بگه خالی شه . دخترشی روت حساب باز کرده ولی درگیرش نشو

بهش فکر نکن ک بهمتم نریزه

تنسی ، کانک لم تکن ... فراموش میشوی چنانکه گویا هرگز نبودی🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم متاسفانه این مشکل را دارم. 

ولی از دست دیگران گله و شکایت میکنند و مدام تکرار میکنند ادم وافعا اعصابش بهم میریزه، منم گاهی سر بچه هام عصبانیتم را خالی میکنم و بعد به شدت پشیمون میشم

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

تمام مشکلات خواهر و برادراش رو ما هم باید در جریان باشیم با غصه ی همه شون غصه بخوریم.

امروز بهش گفتم تو فکر می‌کنی اینجا داری زندگی می‌کنی. تو هنوز خونه پدرتی.

خاله م یه معامله انجام داده و کل خانواده شون رو درگیر کرده.

میگم آخه تو چی کار داری ولش کن به زندگی خودت برس

میگه تو خیلی سفتی. منظورش اینه که عاطفه ندارم

مامان من که اصلا روم حساب نمیکنه که درد و دل کنه 😐 این مدلیم خیلی بده 🤷‍♀️🤷‍♀️

خ. ش به حالت برو خدا را شکر کن

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

6تا خواهر برادر داره. باید غصه همه اونا رو بخوره

از بچگی تو خانواده مون کلی مشکلات و تنش داشتیم به خاطر همین خیلی عصبی و پرخاشگر شدم.ولی این حالتو رووقتی خونه خودمم خیلی کمتر دارم

اما وقتی پامو میدارم اینجا میشم همون آدمی که ازش متنفرم. خیلی پرخاشگر میشم.

انگار برمی‌گردم به دوران بچگیم

آدم چه جوری میتونم از مادرش دور بمونه؟ به خدا الان داشتم با خودم میگفتم ماشین شهر غریب زندگی میکردم

میگم سخته ولی خب عادت میکنی، سر میزنیم به هم، من میرم... ایشون میان... میگذره به هرحال

میتونی از من تقلید کنی🙃ولی شک نکن تُ هیچوقت نمیتونی من باشی
مامان من که اصلا روم حساب نمیکنه که درد و دل کنه 😐 این مدلیم خیلی بده 🤷‍♀️🤷‍♀️

خیلی هم خوبه 

یخصوص در داوران کودکی بچه هایی که مورد درد دل پدر و مادر قرار میگیرند از نظر روانشناسی برابر کودکی که بهش تجاوز میشه ضربه روحی میخورن 

چیه خوشبختی والله 

من مادر بزرگم زنگ میزنه اعصاب من رو بهم می ریزه 

قشنگ قطع میکنه اگر اون روز خودم هم روز سختی داشته باشم میشینم از دستش گریه میکنم 

شده گرفتگی عصبی ماهیچه پیدا کردم از ناراحتی 

من سیصد کیلومتر دورتر هستم یهو زنگ میزنه من رو به استرس می‌ندازه 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!