2777
2789
عنوان

اوووووف دیگه خسته شدم بخدا😭

364 بازدید | 31 پست

دیگه بریدم خسته شدم چهار هفتس که همش اخر هفته ها مهمون دارم بابا این کرونا لعنتی تموم نشده چرا اخه زنگ میزنید خودتونو دعوت میکنید خونه مردم همشم فامیل شوهر میاد 

حالا همه اینا به کنار واسه هرکدوم هرچی شام درست میکنم میره به بقیه فامیلا تعریف میکنه رفتیم خونه فلانی فلان غذا رو درست کرد منم خدایی واسه مهمون کم نمیذارم حس میکنم فامیلاشون فقط واسه خوردن دارن میان خونمون همه هم خدایی از دست پختم تعریف میکنن حالا اخر هفته خاله شوهرم قراره بیاد موندم غذا چی درست کنم گه جدید و خوشمزه باشه اخه خونه عروس اون یکی خاله شوهرمم رفتن حالا میان خونه من نمیخوام کم بیارم ولی این اخرین باره که میخوام خوب پذیرایی کنم دفعه های بعد معمولی درست میکنم که هی نرن بیان😒 حالا غذا خوب و جدید پیشنهاد بدید دهن پر کن باشه

زندگی رویایی... دنیاتمو... دنیامی...👸❤

چه پرو ام تشیف دارن لامصباااااا ... 

بگو علایم کرونا دارم و خلاص 

با خدا باش و پادشاهی کن... خدایا این بارم چشام به دستای مهربونته ...از تنهایی میترسم خودت بغلم کن ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خورش باشع مثلا قورمه سبزی یا فسنجون کنارشم جوجه یا کباب از بیرون بگیرید خودتو خسته نکن بیخیال چرا خودتو اذیت میکنی

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
فک کنم فامیل شوهرت همت کردن کووید 20 و استارت بزنن

بیسکوید

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

تا به گامون ندن ول نمیکنن

🤪

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
یه خورش باشع مثلا قورمه سبزی یا فسنجون کنارشم جوجه یا کباب از بیرون بگیرید خودتو خسته نکن بیخیال چرا ...

خیلی حرف پراکنی میکنن دوست ندارم پشت سرم حرف باشه یه غذا مجلسی دهن پر کن میخوام درست کنم دستمم تنگه لامصب😔

مهمون با خودش برکت میاره

اینجوری فکر نکنید🌹🌹

فقط مشکل کروناست🙃🙃🙃🙃

شما هم با توجه به توان مالی و جسمیتون پذیرایی کنید مهم اینه ک آرامش داشته باشید و با روی خوش پذیرایی کنید وگرنه خیلی ب خودتون سخت نگیرید

ب ی بهانه زنگ‌ بزن دوتا عطسه و سرفه کن نیان😐والا تو این کرونایی چرا خونه هم‌ میرید بیماری رو پخش می ...

والا من خودم جایی نمیرم که اونام نیان ولی اونا همش دارن میان😒