2777
2789
عنوان

بنظرتون این خواستگاررو قبول کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 42 پست
اونا شرایط شما رو میدونن ؟

ما معمولی هستیم اونا زیادی پولدارن😨

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
ینی کسی که پولداره نرمال نیست؟! 

کم پیدامیشه

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختلاف طبقاتی نباید زیاد باشه  مگ‌دیگ طرفت خیلی با درک و فهم باشه  وگرنه همش چوب میشه تو ...

از همین میترسیم 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
باید بیشتر به شناخت برسین وتحقیق کنید امکان نداره طرف هم پولدار باشه وهم اخلاق نرمال!!!!اختلاف طبقات ...

طفلک خواهرم میگه ردش کنین حوصله ندارم فردا ب رومون بیارن

نه پسر عموى من ى دختر دوس داشت ولى از نظر مالى خيييييلى پايين تر از پسرعموم بودن ولى خوبه

ازدواج کردن؟پسر عموت وضعشون خیلی اوکی هس؟؟؟ب روش نمیارن؟

طفلک خواهرم میگه ردش کنین حوصله ندارم فردا ب رومون بیارن

پول خوبه اما باشرایط خودش، وقتی بری تو خانواده واقوام طرف بهت تیکه بپرونن اون موقع چه استفاده ای،میتونی ازپول واخلاق طرف داشته باشی!!

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
پسره چطور قبول کرده!

خواهرم خوشکله،خونوادمون آبرومند و پدرم معتمد فامیل و اسم و رسم دار هستن  فقط از نظر مالی اونا خیلی بالاترن 

ازدواج کردن؟پسر عموت وضعشون خیلی اوکی هس؟؟؟ب روش نمیارن؟

نه بستگى به فرهنگ خانواده مقابل داره ولى خب تو مهمونى لباس پوشيدنا و سرويس زيورالات و ... خودشو نشون ميده

زمين گروه مثل تاس ى روز حكم ميكنى ى روز التماس حواست به روزى كه حكم ميكنى باشى♻️
پول خوبه اما باشرایط خودش، وقتی بری تو خانواده واقوام طرف بهت تیکه بپرونن اون موقع چه استفاده ای،میت ...

درسته خودمونم همینو میگیم،ولی پسره خودش با شخصیت و مودب هست ،خونوادش رو نمیدونم بعدا چیزی بگن یا ن 

درسته خودمونم همینو میگیم،ولی پسره خودش با شخصیت و مودب هست ،خونوادش رو نمیدونم بعدا چیزی بگن یا ن&n ...

چی بگم اکثرا موقع اشنایی باشخصیت ومودبن،کیه که بی ادبه!!اونی که بی شخصیت وبی ادبه اتفاقا صادق تره!!!خانواده طرغ هم جزوی ازطرفه نمیشه انکارش کرد بخصوص پولدارهای بالاشهرکه روی خانوادشون حساسن ومناسبات وفک وفامیل معاشرتی خاصی هم دارن خاله زنک هم کم ندارن به هرحال زندگی خودته موفق باشید

چی بگم اکثرا موقع اشنایی باشخصیت ومودبن،کیه که بی ادبه!!اونی که بی شخصیت وبی ادبه اتفاقا صادق تره!!! ...

احتمالا ردش کنه خواهرم

بستگی به شخصیت اون خونواده دارن اگر آدمای مغروری باشن و ارزش رو تو پول ببینن خواهرت سختی میکشه اگر ن ...

نمیدونم دقیقا طرز تفکرشون چیه بخاطر همین میترسیم مشکل ساز بشه