2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قاضی گفت باید جلسه بعد بیاید

به من گفت باید شاهد بیاری که همسرم کتکم میزنه منم داداشام شاهدن

جلسه تمکین شما چند جلسه بود

چجور رای رو داده ب همسرت چیا گفتی

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
قاضی گفت باید جلسه بعد بیاید به من گفت باید شاهد بیاری که همسرم کتکم میزنه منم داداشام شاهدن جلسه ...

خب ما تمکین و نفقه ام افتاد دست یه قاضی تو یه شعبه من همسرم کتک نمیزد قاضی گفت میخوای برگردی گفتم اره شاهدم برای نفقه بردم همسرم تو نفقه محکوم شد ک باید بپردازه نفقه یکسالو منم تو تمکین البته قاضی رای داده ک این حکم ربطی به گذشته نداره یعنی میتونم نفقمو بگیرم 

قاضی گفت باید جلسه بعد بیاید به من گفت باید شاهد بیاری که همسرم کتکم میزنه منم داداشام شاهدن جلسه ...

اگر بتونی ثابت کنی امنیت جانی نداری 

قاضی بهت اجازه میده نری سر زندگیت 

ولی فکر نکنم شهادت برادرات رو قبول کنه 

اعضای درجه یک خانواده نمبشه 

برگه پزشک قانونی و نظر روانپزشک یا شهادت همسایه ها 

یه جلسه قاضی میپرسه میایی سر زندگیت یانه  ازتون این سوال رو پرسید ؟

اره پرسید منم گفتم اره بر میگردم 

ولی همسرم دست بزن داره و من امنیت جانی ندارم براش توضیح دادم ک خیلی ادیتم کرده ولی متاسفانه نامه پزشک قانونی ندارم

گفت اگر شاهد داری که کتک خوردی بیار 

منم دو تا از داداشام سال ۹۵ شاهد بودن گفت بیان برا شهادت.به نطرت تاثیری داره روی رای دادگاه

بعد من همسرم رفته یه محله فوق العاده بد طبقه بالای خونه عموش رو رهن کرده و کرایه قولنامه نوشته اورو داد به قاصی .یه جورایی فیلم بازی کرده برا قاصی 

محله هم همه یا دزدن یا معتاد .اینا تاثیری داره برای قاضی

اگر بتونی ثابت کنی امنیت جانی نداری  قاضی بهت اجازه میده نری سر زندگیت  ولی فکر نکنم شها ...

من به جز خانوادم خانواده خوش هستن شاهد ولی اونا که نمان برای من شهادت بدن

قاضی خودش گفت که برادرات رو بیار برای شهادت به نطرت تاثیری داره برا اینکه خودش گفت بیارشون

چجوری حق نفقه رو بگیرم 

اره پرسید منم گفتم اره بر میگردم  ولی همسرم دست بزن داره و من امنیت جانی ندارم براش توضیح دادم ...

بگو در شان من نیست اون محل 

کارشناس میگیری میاد نظر میده بستگی داره به نظر کارشناس که تایید کنه یا نه 

شاید قاضی شهودت رو قبول کنه بستگی به نظر قاضیه 

بگو در شان من نیست اون محل  کارشناس میگیری میاد نظر میده بستگی داره به نظر کارشناس که تایید کن ...

اون محل که کلا در حد زندگیم نیس من شرایطم تو خونه پدرم عالیه

و اینکه رفته خونه عموش رو کرایه کرده برا قاثی روشن میشه که قصدش فریب دادگاهه میتونس بره جای دیگه ن اشنا

شما از نفقه اطلاعی ندارید

به این صورت است که قاضی از زن سوال می کند که آیا شوهر خود را تمکین نمی کنید؟  دلیلتان برای عدم تمکین شوهر چیست؟ آیا شما منزل مشترکتان را ترک کرده اید؟ آیا شوهرتان زمینه عدم تمکین را فراهم کرده است؟ هنگامی که قاضی این سوالات را از شما میپرسد باید بتوانید به خوبی به سوال ها پاسخ دهید در غیر این صورت عدم تمکین شما در جلسه دادگاه رد شده و حکم بازگشت به منزل شوهر به شما تعلق می گیرد همینطور در صورتی که شما به این حکم عمل نکنید، زن ناشزه نامیده شده و حقوق آن بغیر از مهریه قطع می شود، همانطور که در بلا نیز به آن اشاره شد پاسخگویی به سوالات قاضی دارای اهمیت است که در ادامه به نحوه پاسخگویی به این سوالات میپردازیم:

• در جلسه رسیدگی به تمکین خونسردی خود را حفظ کرده و ابتدا به سوالات فکر کنید و با دقت جواب دهید.
  • به صورت قانونی از خود دفاع کنید.
  • بهتر است خود را به ادامه زندگی مشتاق نشان دهید و عدم تمکین را رد کنید در این صورت مرد باید دلیل محکمه پسند به دادگاه ارائه دهد.
  •  زن بهتر است از آوردن دلایل بیخودی خودداری نماید، ابتدا قبل از پاسخگویی خوب به سوالات فکر کنید در غیر اینصورت اگر زنی به سوالات قاضی جواب های ناموجه ارائه دهد بی شک قاضی حکم الزام به تمکین زن را صادر می نماید.

تمکین عام و خاص یکی از وظایف اصلی زن است که اگر به وظایف خود بدون دلیل محکمه پسند عمل نکند اثرات منفی را روی زندگی زن می گذارد، همچنین باید این نکته را ذکر کنم که اثبات عدم تمکین از طرف زن فقط با مدارک و شواهد موجه و محکمه پسند امکان پذیر است در غیر این صورت اگر مرد نتواند عدم تمکین زن را ثابت کند درخواست تمکین آن رد می شود در این قسمت ممکن است برای برخی سوال پیش آید که چیست؟ در ادامه همراه ما باشید تا به این سوال پاسخ دهیم.

• عدم عذر موجه زوجه
  • تهیه استشهادیه
  • آوردن شاهد
  • اقرار زن به عدم تمکین
  • ترک منزل از طرف زن بدون دلیل موجه
  • عدم حضور زن در جلسه تمکین

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی عدم تمکین زن با سایت ما همراه باشید