2777
2789
عنوان

نودالیت دوست دارین؟

1872 بازدید | 21 پست
من یه بار دانش اموزم اومد با چنان اب و تابی از خوشمزگی نودالیت و اسونی پختش تعریف کرد, ماهم رفتیم یکی خریدیم دلمون صابون زدیم. از روی دستور خودش پختم با اون پودری ک داشت...وای خیلی بدمزه بود,شوووور بود بخصوص اون پودر طعم گوشتش فوقالعاده شور بود,اما می بینم بعضیا میگن خوشمزس,شما چکارش میکنین مگه؟ج
وبلاگ دختری از جنس بلور http://dokhtarin.blogfa.com/
خوشمزه که نیست ...ولی منم حوصله غذا پختن نداشته باشم درست میکنم.کلی هم به به چه چه میکنم. ..البته یدونه ازین کنسرو سبزیجات ها که نخود فرنگی و ذرت و اینها توشه .میریزم

وقتی یک زن دیوانه وار با تو صحبت میکنه خوشحال باش چون سکوت یک زن نشانه پایان توست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی دوست دارم.البته من مثل سوپ درست میگنم .شوهرم و پسرمم خیلی دوست دارن
زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
من سوپ میکنم آبشو زیاد تر میریزم .همون عصاره خودشو میریزم. چیزه اضافه ای نمیزنم.بعد زیادم میذارم بپزه رو جلدش نوشته 3 دقیقه ولی من ده دقیقه میپزم جوری که رشتش خیلی خامم نباشه خیلی خمیرم نشه
من که دخترم خیلی دوست داره سوپش میکنم براش با ذرت و نخود فرنگی و هویج خودمم به نظرم بدمزه نیست ولی کلا چون نمک این فراروده ها زیاده نمیخورم
کام همگان باد روا کام شما نه...ایام همه خرم و ایام شما نه...