2777
2789
عنوان

روتین روزانه پوستم

3543 بازدید | 27 پست

سلام دوستان میخواستم روتین روزانه پوستم رو براتون به اشتراک بزارم و امیدوارم که بهره ببرید و مطلبم بتونه کمکتون کنه به این ترتیب و با انجام دادن مراقبت های روزانه ، شما برنامه دوره ای و روتینی برای پوستتان تعریف می کنید که به شادابی و سلامتی پوست چهره شما کمک می کند .این روتین برای هر پوستی ضروری دوستان حالا چون نوع پوست هامون با هم دیگه فرق داره باید روتینمون مخصوص نوع پوستمون باشه خب اول بگم که من پوستم نرمال هستش و هر کدوم از از وسایل روتینم باید مخصوص پوست نرمال باشه مثلا اگه پوستتون چربه نباید از محصولات مخصوص پوست های خشک استفاده کنید

خب روتین صبح (پس از پلند شدن از خواب برید صورتتون رو با ژل شستشوی مخصوص پوستتون بشورید (من از ژل شستشوی سینره استفاده میکنم)بعدش از تونر استفاده میکنم(تونری که من استفاده میکنم سینره هستش) و بعد تونر هم نوبت مرطوب کننده میشه که (من از مرطوب کننده کامان استفاده میکنم)و بعد هم از ضد افتاب استفاده کنید که پوستتون در برابر افتاب در امان باشه...

خب دوستان من در روتین شب مثل صبح به ترتیپ از ژل شستشوی صورت /تونر/مرطوب کننده و  اگه که سنتون بالای سی سال باشه می تونید از کرم های دور چشم و کرم های جوانساز پوست استفاده کنید...خب دوستان این روتین ساده ضروری برای پوستتون هستش یعنی اگر به پوستتون اهمیت میدین باید به ترتیب و منظم از این روتین استفاده کنید...امیدوارم کمکتون کنه توی پست های بعدیم به نکات دیگه ای می پردازیم اگه سوالی در مورد اینا دارین بپرسین جواب میدم/اگه خوشتون اومد بهم بگین که نکات کلیدی برای پوستتون رو توضیح بدم مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا منو لایک کن فردا بخونم .چشام تو خوابه

فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨‍👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.
شما از چه روتینی استفاده میکنید واسه پوستتون؟

ب نام خدا صبح صورت خود را میشورم تمام😁😂

اگر ننه گرامی در خاطرش باشد برایم سفیده تخم مرغ هم میگذارد

اسممو به خاطر بسپارین خوشم میاد مثلا برم یه تاپیک بشناسنم😂اقا اعلاناتو چک میکنی میبینی همش لایک😑اقا خب یه چیزی بگین سرگرم شیم فقط لایک نکنین😑تاپیک عکس بود تگم کنیننننن😑😂تاپیکامم جواب بدین افسرده نشم.خیلی دوست دارم اسممو عوض کنم بذارم پیشولی ولی نمیشه(تو یک کیلومتریم گربه ببینم چراغم فعال میشه جیغ میزنمااا ولی همه چیم گربس😂)

من اصلا شستن صب و شب پوست با شوینده رو قبول ندارم. پوستم هم خشکه و نباید اصلا زیاد با شوینده شست

پس اگه ارایش ندارین اصلا لزومی ب صبح و شب شستن با شوینده نیست

ابرسان استفاده میکنم صب و شب

در طول روز ماسکهای خونگی مخصوص پوست خشک میزنم

روغن هاي گیاهی مث نارگیل ک ترجیحا اصل باشن میزنم

ضدآفتاب هم ک لازمه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

من صبح ها زیاد رعایت نمیکنم 

ولی شبا حتما روتین رو انجام‌میدم

ژل شستشو کامان بعدش تونر (الان تموم کردم) بعدش سرم ویتامین، آبرسان و در اخر مرطوب کننده و کرم دور چشم

⭐رویاهاتو دنبال کن...اونا راهو بلدن⭐

افرین کار خوبی میکنی چه خوبع منم ژل شستشو استفاده میکنم البته شبا که دیگه میخوام بخوابم دیگه صب استفاده نمیکنم بعدهم هم مرطوب کننده میزنم یا ابرسانی چیزی البته اگه برم بیرون ضد افتابم استفادع میکنم اگرم نرم که نه زیاد دوس ندارم کرم رو پوستم باشع ...پوستمم خشکه سینره خوبع ژل شستشو استفاده کنید💙💜💚💛

از پـس ظـلـمـت بـسـی خــورشــیـد هـاسـت...🌻
چجوری اینها رو از رو هم میزنین میشه توضیح بدین  منظورم اینه که مثاا تونر رو میزنین میشورین بعد ...

بینشون باید تقریبا دو دقیقه فاصله بدی 

فقط اول میشوری همین   

⭐رویاهاتو دنبال کن...اونا راهو بلدن⭐
مرطوب کننده و صابون چون اینقدر هزینه ندارم

گلم اصلا نباید هیچ نوع صابونی به پوست صورتت بزنی هیچوقت //مرطوب کننده کامان قیمتش مناسبه که تو دیجیکالا میتونی با تخفیف بخریش مخصوص نوع پوستت  

من اصلا شستن صب و شب پوست با شوینده رو قبول ندارم. پوستم هم خشکه و نباید اصلا زیاد با شوینده شست پس ...

ژل شستشو مخصوص پوست خشک هم هست چون پوستت خشکه از صابون که هیچ وقت استفاده نکن ولی باید چیزیم باشه صورتتو باش تمیز کنی 

از پـس ظـلـمـت بـسـی خــورشــیـد هـاسـت...🌻

من اگه ارایش کرده باشم یا رفته باشم بیرون فقط شبا ژل میزنم ولی در حالت عادی فقط با اب خنک صورتمو میشورم مابقی روتین رو هم میرم البته اونر رو فقط شب میزنم

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود