سلام دوستان میخواستم روتین روزانه پوستم رو براتون به اشتراک بزارم و امیدوارم که بهره ببرید و مطلبم بتونه کمکتون کنه به این ترتیب و با انجام دادن مراقبت های روزانه ، شما برنامه دوره ای و روتینی برای پوستتان تعریف می کنید که به شادابی و سلامتی پوست چهره شما کمک می کند .این روتین برای هر پوستی ضروری دوستان حالا چون نوع پوست هامون با هم دیگه فرق داره باید روتینمون مخصوص نوع پوستمون باشه خب اول بگم که من پوستم نرمال هستش و هر کدوم از از وسایل روتینم باید مخصوص پوست نرمال باشه مثلا اگه پوستتون چربه نباید از محصولات مخصوص پوست های خشک استفاده کنید
خب روتین صبح (پس از پلند شدن از خواب برید صورتتون رو با ژل شستشوی مخصوص پوستتون بشورید (من از ژل شستشوی سینره استفاده میکنم)بعدش از تونر استفاده میکنم(تونری که من استفاده میکنم سینره هستش) و بعد تونر هم نوبت مرطوب کننده میشه که (من از مرطوب کننده کامان استفاده میکنم)و بعد هم از ضد افتاب استفاده کنید که پوستتون در برابر افتاب در امان باشه...
خب دوستان من در روتین شب مثل صبح به ترتیپ از ژل شستشوی صورت /تونر/مرطوب کننده و اگه که سنتون بالای سی سال باشه می تونید از کرم های دور چشم و کرم های جوانساز پوست استفاده کنید...خب دوستان این روتین ساده ضروری برای پوستتون هستش یعنی اگر به پوستتون اهمیت میدین باید به ترتیب و منظم از این روتین استفاده کنید...امیدوارم کمکتون کنه توی پست های بعدیم به نکات دیگه ای می پردازیم اگه سوالی در مورد اینا دارین بپرسین جواب میدم/اگه خوشتون اومد بهم بگین که نکات کلیدی برای پوستتون رو توضیح بدم مرسی