2777
2789
عنوان

اگه تیزهوشان قبول نشم؟...

11338 بازدید | 54 پست

سلاممممم،چطورید؟

من آزمون تیزهوشان دادم و احتمال میدم که قبول نشم،چون پذیرش از شهر ما خیلیییی خیلی کمه و من اصلا وضعیت روحی مناسبی نداشتم.

خونوادم از اولش تو گوش من خوندن که اگه تیزهوشان یا نمونه(جزو ذخیره ها شدم)قبول نشی هیچ شانسی تو کنکور نداری و...از این قبیل سخنان.به نظر شما حرفشون درسته؟یعنی اگه برم مدرسه عادی از همین الان باید آیندمو سوخته ببینم؟(میخوام برم دهم)

با سرکوفتاشون اذیتم میکنن و بعد از میپرسن چطوری؟😐

واقعا حال روحیم خیلی خیلی بده طوری که تو ی مدت کوتاه 1/5 کیلو کم کردم.لطفا دست به کار شید و با جملاتتون معجزه کنین^^♡مرسی🙆💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه سن شما برای این سایت قانونی نیست

دوم اینکه اگه قبول نشدی برو یه مدرسه عادی و خوب درس بخون

همه قبولی های دانشگاه از تیزهوشان نیستند

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اگه تیزهوشان قبول نشی هیچ اتفاق خاصی نمیوفتاده و تازه به نفعت هم هست چون رقابتش در حدیه که آدم دیوونه میشه و داغون میشه.من خودم پارسال آزمون تیزهوشان و نمونه دولتی دادم.تیزهوشان قبول نشدم ولی خداروشکر نمونه دولتی قبول شدم و اتفاقا خیلی بهتر از تیزهوشان هم هس و بیشتر مدارس تیزهوشان معلم هاشون کار خاصی انجام نمیدن و خود بچه ها کلاسای متفاوت میرن و درس میخونند.پس اگه تیزهوشان قبول نشدی اصلا راحت نشو😊

قبول نمیشی عزیزم چون به جای درس خوندن تو سایت بین زنای متاهل و حامله نمیدونم دنبال چی میگردی 

نی نی سایت فقط برای افراد بزرگساله؟😶من واقعا نمیدونستم

من تو مدرسه نمونه قبول شدم ولی وقتی رفتم توش دیدم حتی عادی ها از اینا بهترن یا حتی پولتو بدی به ی مدرسه غیر انتفاعی درس بخونی خیلی خیلی بهتره ،مهم نیست تیزهوشان باشی یا نمونه یا عادی ،همش بستگی به خودت داره که درس بخونی یا نه الان دبیرستان نمونه دولتی ما دومیلیون میخواد از مون بگیره تازه اولشه وسط سال معلوم نیست چقدر بگیره،ادم اگه اراده کنه به همه چی میرسه حتی اگه تو روستا درس بخونه

میشه لطفاً برام صلوات بفرستید ⁦❤️⁩🧡💛💚💙💜⁦❤️⁩