2777
2789
عنوان

اگه تیزهوشان قبول نشم؟...

| مشاهده متن کامل بحث + 11338 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل نمیشه به قول مامانم بچه اگه درس خون باشه تو بدترین شرایطم درس میخونه و می‌تونه بهترین باشه بن ...

هوم...خونواده من نمیدونم چرا ولی نمیخوان این ذهنیت غلط رو چال کنن:(

من تو مدرسه نمونه قبول شدم ولی وقتی رفتم توش دیدم حتی عادی ها از اینا بهترن یا حتی پولتو بدی به ی مد ...

هوم...پس میتونم خیلی راحت نسبت به آیندم امیدوار باشم.ممنون

منم کلاس ششم خیلی روم فشار بود ولی قبول نشدم البته نخوانده بودم نهم هم اصلا توقع نداشتم قبول بشم حتی مدرسه ی عادی هم ثبت نام کرده بودم ولی هم تیزهوشان قبول شدم هم نمونه ولی تیزهوشان نرفتم امسال هم کنکور دارم از تصمیمم پشیمون نیستم چون همش به خودت ربط داره ولی با این حال اینو هم میدونم بچه های مدرسه تاثیر دارن چون بچه های نمونه واقعا با بچه های غیرانتفاعی یا بقیه جاها فرق میکنن زیاد دنبال حاشیه ها نیستن و این خوبه اگه میتونی یک مدرسه ای پیدا کنی که سطح بچه ها خوب باشه یا اگه خودت ادم تاثیرپذیری نیستی فرق نمیکنه کجا بری چون برای کنکور کلاس های بیرون هست و از لحاظ معلم فرقی برات نمیکنه 

منم کلاس ششم خیلی روم فشار بود ولی قبول نشدم البته نخوانده بودم نهم هم اصلا توقع نداشتم قبول بشم حتی ...

آها...امیدوارم نتیجه کنکور چیزی باشه که میخوای💫

استارتر نمیدونی جواب آزمون کی میاد ؟ ایشالله هرچی خیرت توش پیش بیاد دختر منم آزمون داده مثل شما منتظ ...

میگن 4تا 6 هفته بعد آزمون...توی سایت هیوا که زدم آخرین بار اینو نوشته بودن

امیدوارم دخترتون پذیرش شده باشه🎊