2777
2789
عنوان

با خواهر عفریتم چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3143 بازدید | 158 پست
خداروشکر میکنم خانوادم تو اون دوسال که اینجوری بودم یه داد کوچیکم سرم نزدن چه برسه به کتک.واقعا مخم ...

دختر بچه با یه دختر 18 19 ساله فرق داره. این الان یه ادم بالغه که البته طبق قاعده سنش باید عاقل هم میبود. لفظ بچه مال زیر 14 ساله بعد از اون تا 18 سالگی نوجوان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فازت از طرفداری کردن رو نمیفهمم. لوس بار اومده قطعا باید باهاش برخورد بشه 18 سالگی سن بچگی نیست. مشک ...

این چیزایی که استارتر میگه علائم اختلال روانی و افسردگیه خانم ، لوس چیه؟

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

به نظر منم خواهرتون یه ناراحتی داره حالا یا تو خانواده این ناراحتی به وجود اومده یا محیط بیرون از خونه...تو سن حساسیم هست دوست داره بهش توجه بشه مستقل باشه...بهش بیشتر توجه کنید سعی کنید بهش نزدیک بشید مشکلشو بهتون بگه..ان شالله حالش خوب بشه

آفرین عزیزم من یه ساعته دارم خودمو میکشم اینجا بلکم یه همسن و سالش بگه قبول کنن . تو همش به خاطر هور ...

اره من ۲۰ سالمه دقیقا تا پارسال اینجوری بودم ب خاطر سنه دوایه دردش فقط محبت کردنع باور کنید من اکه خانوادم ازین پرخاشگرا بودن و فقط داد و کتک سرم میزنن یه وحشی ب تمام معنا میشدم خداروشکر که صبور بودن و هر چی میگفدم یا سکوت میکردن یا با ملایمت باهام برخورد میکردن 

MDC STUDENT
این علایم بسیار نزدیک به اسکیزوفرنی هست... اگر این باشه که خدا بهتون فقط کمک کنه... هر چه سریعتر ب ...

علما میفرمایند لوس بار اومده کتکش بزنید خوب میشه 🤦‍♀️

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
دختر بچه با یه دختر 18 19 ساله فرق داره. این الان یه ادم بالغه که البته طبق قاعده سنش باید عاقل هم م ...

عزیزم من از سن ۱۷ تا ۱۹ سالگی ینی تا همین پارسال اینجوری بودم .و کاملا درکش میکنم یکم منطقی فکر کنید

MDC STUDENT

کسی با کتک خوب نمیشه انسانو کتک نمیزنن 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

تا وقتی همچین ادمایی مادر پدر همچین افرادی بشن دنیا همینه مگه وحشی خونس ک کتک بزنی ادم سه اونم دختر بچرو که اینقدر لطیفه یه خار بره تو پاش شیش ساعت گریه میکنه😑😑😑😑😑😑😑

MDC STUDENT
عزیزم من از سن ۱۷ تا ۱۹ سالگی ینی تا همین پارسال اینجوری بودم .و کاملا درکش میکنم یکم منطقی فکر کنید

عزیزم ما هم این دوره و چرخه حیات رو گذروندیم قاعدتا طبق نظر علما ممکنه شما هم علایم اسکیزوفرنی رو نشون میدادید.قصد توهین به شما رو ندارم چون مودب صحبت میکنید منظور نظرم همون شخص خاصه که همچنان اینجا هم پرخاشگری رو نشون میده. خدا رو شکر که اخلاق شما بهتر شده. موفق باشید

اره من ۲۰ سالمه دقیقا تا پارسال اینجوری بودم ب خاطر سنه دوایه دردش فقط محبت کردنع باور کنید من اکه خ ...

👏👏👏👏👏👏👏  به خدا دلم براش ریش شده طفلک بمیرم الان چه حالی داره تنها بیرون  اونوقت خواهرش اومده اینجا فوشش میده😢  من جونمو میدم برا خواهر کوچیکم بخدا اخم کنه دنیارو به آنیش میکشم براش  اونوقت اینا با چه قساوت قلبی راجب عزیزشون حرف میزنن . بخدا من از خواهرم۱۱ سال بزرگترم خواهری که خیلی ازم حساب میبره و بهم احترام میذاره تو دوران بلوغش سرم داد میزد خب من باید بفهمم که اون الان اصلا دست خودش نیست سیستم بدنش به هم ریخته من باید بفهمم آرومش کنم اگه دوسش دارم مگه دشمنمه 

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁
چه فرقی داره عزیزم؟روانپزشکم میگن/:

شما اصلا متوجه نیستی من چی میگم...

خودت تشخیص دادی و خودت هم راه حل داری میدی!

مدرکت رو از کجا گرفتی بگو بدونم؟؟؟

من دارم میگم به روانپزشک مراجعه کنه. هیچ ضرری نداره...

چون دیده ام که بیماران اسکیزوفرن با تشخیص دیرهنگام خودش و خانواده هاشون چه بلاهایی کشیدن... اگر نباشه که هیچ... خوش و خرم از مطب میان بیرون ... ولی اگر باشه لااقل زمان رو از دست نمیدهند.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

انقدر تکرار نکنید سرشو میبره حتا به عنوان اصطلاح!  هیچ کس حق نداره سر هیچ کس دیگه رو ببره! مگه عصر حجره! مگه برادرای شما دور از جون قاتل و ... هستن!

این سنا سن سخت و خاصی هستن خواهرتون هم واضحا مشکلی داره که اینجوری داره عکس‌العمل و رفتار نشون میده از خودش، سعی کنید دوستانه باهاش ارتباط برقرار کنین تا ببینین مشکلش چیه یا بتونید بفرستینش پیش مشاور.  مشکل باید ریشه‌یابی و حل بشه با دعوا و کتک یا منزوی کردنش که مشکلی حل نمیشه بلکه بدتر هم میشه