من متولدم هشتادم ولی بخدا اصلا اینطور نیستم با همه هم خیلی خوب رفتار میکنم همشون که اینجور نیستند&nb ...
عزیزم مطمعن باش اون همسن و سال توام که اینطوری شده از اول اینطور نبوده اینطوریش کردن خدا میدونه چه کم و کاستیایی داشته که اینقدر ریخته تو خودش بعد از چند وقت زده بیرون و تبدیل به پرخاشگری شده . واسه یه سریام متاسفم با این فرهنگشون که میگن چرا رو میدین و من بودم فلان میکردم آخه آدم چی بگه بهتون فردا یه مشت بچه با این افکارتون بزرگ میکنید پر از حسرت و عقده و کمبود
❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای خدا خیلی بده نگا نظراتو همه دارن میگن ببر روانپزشک یا کتکش بزنید ددست میشه... دخترم مگه کتک میزنن؟فردا پس فردا ی جاش خدایی نکرده بزنن ناقص شه... کسی اصلا درک نمیکنه این حال و چون نبودن اینجوری
شما هزینه داسو بهتر میدونید خانم لطفا درست صحبت کنید شما میدونی ما روانشناس نبردیمش ؟ من گفتم ...
روانشناس نه... روانپزشک...
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
خود شما گفتید ممکنه برادراتون سرشو ببرن ! قیمت داس دست جلادهاییه که سر میبرن گل من ! درمان به ...
عزیزم استارتر الان حالش بده خیلی خوب میشه که ملایمتر نظر بدید
من خیلی زود به آرزوم میرسم😍 خدایا ممنونم که یه همسر فوق العاده نصیبم میکنی من با همسرم جشن میگیرم 😍خدایا شکرررررررت که من و همسرم اینقدر خوشحالیم از داشتن هم به لطف کرمت یا وصال و یا رئوف انرژی جذبه برای ازدواج سریع و موفق برام دعا کن دوستم ان شالله بهترش تو زندگیت بیاد
عزیزم مطمعن باش اون همسن و سال توام که اینطوری شده از اول اینطور نبوده اینطوریش کردن خدا میدونه چه ک ...
ب خدا من اینقدر شاهانه زندگی میکردم و میکنم هیچ کمی نداشتم چه محبتی چه پولی اما منم حدود دوسال اینجوری شده بودم کلا تو خودم بودم کسی حرفی میزد بهم میپریدم بهش سری دعوا میکردم وای خدا چرا هیشکی درکش نمیکنه ب خدا من اون زمان فقط یه رفتار خوب میتونست ارومم کنه و مثل قبلم کنه
اگر خدایی نکرده بچتون مشکل قلبی هم داشت بازم بخاطر گرونی ویزیت نمیبردینش دکتر؟! قطعا نه . چون میدونی ...
فازت از طرفداری کردن رو نمیفهمم. لوس بار اومده قطعا باید باهاش برخورد بشه 18 سالگی سن بچگی نیست. مشکل داره خودش بره دنبال درمان بقیه در قبال وحشی بازیاش وظیفه ای ندارن
ب خدا من اینقدر شاهانه زندگی میکردم و میکنم هیچ کمی نداشتم چه محبتی چه پولی اما منم حدود دوسال اینجو ...
آفرین عزیزم من یه ساعته دارم خودمو میکشم اینجا بلکم یه همسن و سالش بگه قبول کنن . تو همش به خاطر هورمونای بدنت بوده به هم ریخته دست خودت نیست مثل زمانی که هممون درگیر پریودیم و هورمونام به هم ریخته ولی خب کیه که بفهمه متاسفانه فقر فرهنگی زیاده
❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁