2777
2789
عنوان

کیا باذخیره کم تخمدان طبیعی بارداشدن بیان بهم امیدواری بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای، چرا اخه حتما مشکل مادر زادی هس خیلی سخته ولی من یه بار سوند رفته بودم اونجا یه دختری بود اص ...

نه ژنتیک نیس. سرعت تخلیه تخمدان که همون دفع تخمک هست تو هر بدنی فرق میکنه. یه نفر تو چهل سالگی ذخیره ش افت میکنه یکی تو بیست سالگی . اینو دکتر فوق تخصص گفت

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
دولتی برو.کلا سه تومن میشه

واقعا کجاباید برم تورو خدا دقیق بهم بگو کجابرم 

خداجونم دختر خوشکلمو به تو میسپارم اگه صلاح دونستی یه خواهر یابرادر براش بزار تو دلم من برای خودم نمیگم برای دخترم میگم  
عزيزم ميشه بگين تو آزمايش قبلي تون چندبود و ازمايش برا چندوقت پيش بود؟

همین یه آزمایش بودکه رفتم وقتی دخترم ۲سالش شد اقدام رو شروع کردم وچون بعد یه سال نتیجه نگرفتم دکتر این آزمایش رو برام نوشت

خداجونم دختر خوشکلمو به تو میسپارم اگه صلاح دونستی یه خواهر یابرادر براش بزار تو دلم من برای خودم نمیگم برای دخترم میگم  
من و اون با هم برا بارداری اقدام کرده بودیم منتها من همیشه ناامید بودم و هیچوقت درمانم درست دنبال نک ...

آخی عزیزم چه سوپرایز خوبی

من خودم ذخیره تخمدانم خوب نیست و هنوزم بچه دار نشدم، اما دوستم با ذخیره 3/ طبیعی حامله شد

ان شاالله تو هم بحق فاطمه زهرا باردارمیشی

کجایی؟تهرانی؟7 تا مرکز دولتی تو تهران هست

من بیمارستان شریعتی رفتم

بار اول باید حضوری بری.قسمت نازایی.وقت بگیری

بعدم که کارهاتو انجام میدن و راهنمایی میکنن دیگه.

دکتر زنان نه ها.بخش نازایی فقط.بری پیدا میکنی

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

من الان بقیه پیامها رو خوندم.شما چون بچه داری سه تومن نمیشه.این برا اوناییه که بچه ندارن.حالا برو بپرس چقد میشه.باز بستگی داره بیمه باشی برا داروها یا نهنه

اخه بیشتر هزینه مال داروهاشه

اونجام که کار دیگه ای نمیکنن فقط ای یو ای  ویا  ای وی اف

84902421زنگ بزن بپرس

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
من الان بقیه پیامها رو خوندم.شما چون بچه داری سه تومن نمیشه.این برا اوناییه که بچه ندارن.حالا برو بپ ...

ممنون عزیزم لطف کردی امیدوارم کردی خدادلتو شادکنه