2777
2789
عنوان

کیا باذخیره کم تخمدان طبیعی بارداشدن بیان بهم امیدواری بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 43 پست
سنت که خیلی کمه، علتشو دکترت گفت؟ 

نه هیچی نگفت فقط گفت برا اولی خوب بوده ذخیره ات الان کم شده

خداجونم دختر خوشکلمو به تو میسپارم اگه صلاح دونستی یه خواهر یابرادر براش بزار تو دلم من برای خودم نمیگم برای دخترم میگم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ای وی اف نمیکنی

پولشو نداریم بنده خدا شوهرم دست وبالش تنگه دلم براش میسوزه

خداجونم دختر خوشکلمو به تو میسپارم اگه صلاح دونستی یه خواهر یابرادر براش بزار تو دلم من برای خودم نمیگم برای دخترم میگم  
اخه یهو چرا کم شده من به ازمایشت شک دارم، یه بار به ازمایش، خوب برو سن 27 سال خیلی عجبیه اخه

من بیست ساله سراغ دارم ذخیره ش خیلی کمه درحد صفر.

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
وای خدارو شکر چیکار کرد حامله شد

من و اون با هم برا بارداری اقدام کرده بودیم منتها من همیشه ناامید بودم و هیچوقت درمانم درست دنبال نکردم و الانم هنوز دنبال نمیکنم، اما اون بعد از مدتی دکتر رفتن و ناامید شدن رفت چندماهی پیگیر داروهای گیاهی شد، ولی باز جواب نگرفت خلاصه رفت دکترش عوض کرد و باز درمان شروع کرد دکتر میخواست کارای آی وی اف رو شروع کنه بهش گفت قبل از شروع چون زخم دهانه رحم داری باید فریز کنی و ماه بعد اگر خوب بودی دارو بدم، ماه بعد رفت که دکتر زخمشو چک کنه و سونو کنه برا دارو که گفته بود سونوت مشکوکه به بارداری و تست داد و بود

من بیست ساله سراغ دارم ذخیره ش خیلی کمه درحد صفر.

ای وای، چرا اخه حتما مشکل مادر زادی هس خیلی سخته

ولی من یه بار سوند رفته بودم اونجا یه دختری بود اصلا پریود نشده بود بیست سالش بود از روستا اومده بود دکتر گفت دیر کردی