2777
2789
عنوان

بارداری

128 بازدید | 16 پست

بچه ها کیا با ذخیره کم تخمدان باردار شدن توروخدا دارم دق میکنم بیاین امیدواری بدین بهم  

خداجونم دختر خوشکلمو به تو میسپارم اگه صلاح دونستی یه خواهر یابرادر براش بزار تو دلم من برای خودم نمیگم برای دخترم میگم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترتون چند سالشه عزیزم  منم مشکل شما رو دارم

دخترم سه سالشه دیروز رفتم آزمایش گفت ذخیره تخمدانت0.۰۴هس دارم دق میکنم

خداجونم دختر خوشکلمو به تو میسپارم اگه صلاح دونستی یه خواهر یابرادر براش بزار تو دلم من برای خودم نمیگم برای دخترم میگم  
مگ وضیت تخمدونات چطورن عزیزم؟دکتر رفتی؟دوفا مصرف کردی؟

نه اصلا دارو نداد گفت بایدبری آی وی اف

بنظرمن اصلا وقت تلف نکن . سریع برو آی وی اف. برامن ۱/۷بود طبیعی نشدم. بهترین دکترا گفتن فقط ای وی اف 

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
بنظرمن اصلا وقت تلف نکن . سریع برو آی وی اف. برامن ۱/۷بود طبیعی نشدم. بهترین دکترا گفتن فقط ای وی اف ...

ای وی اف جواب داد براتون

نه اصلا دارو نداد گفت بایدبری آی وی اف

من تنبلی تخمدان داشتم اصن بهش نمیرسیدم برامم مهم نبود..ینی۵ ماه پری نمیشدم بعد شاید یکماه میشدم.دیگ برا بارداری رفتم دکتر..دکتر بم گف دوفا و متفورمین مصرف کن بعد بیا بعد ک نصرف کردم بعد از سه روز قط کردن قرص دوفا پری شدم..منی ک با دوتا سوزن پرژسترون پری نمیشدم با مصرف این قرص شدم..بعد ک رفتم گفت داروهات خیلی عالی روت جواب دادن.وضعیت تخمدونات عالین الان برا بارداری اقدام کن.الان ٩ روز دیگ ب پریم مونده ک پری بشم..ان شالله ک باردار باشم و پری نشم..بعد دکتر گف اگ پری بشی بیا روز سوم لترزول بخور .بعد سوزن میزنم..

من تنبلی تخمدان داشتم اصن بهش نمیرسیدم برامم مهم نبود..ینی۵ ماه پری نمیشدم بعد شاید یکماه میشدم.دیگ ...

یعنی بامتفورمین

خوبه دخترتون سه سالشه هنوز خیلی وقت داری 

دختر من هشت سالشه

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما