2777
2789
  • من که میگم همین ۲۰ روز دیگه بدیم تموم شه بره  
  • دلیلتون رو بگید ک چرا میخواین تعویق بیافته
  • به نظر من هرچی عقب بیافته بدتره چون الان اگر تیرماه میدادیم وضعیت بیماری بهتر بود تعویق انداختن وضعیت بیماری هم رفته رفته بدتر شد
  • از کجا معلوم اگه بندازن تعویق از اون بدتر نباشه وضعیت؟؟؟؟
  • من میگم اگر تضمین میکنن که وضعیت تا اون موقع بهتر میشه تعویق بندازن
تعداد رای : 31
نظرسنجی
کنکور تعویق بیافته
17
54%
کنکور رو همین مرداد بدیم تموم شه
14
45%

چی بگم الان اینجا!!؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که تا الان متوجه نشدی چرا میگیم تعویق کنکور از الان به بعدم توضیح بدیم متوجه نمیشی

من دلایلتون رو نمیدونم اگه میشه لطفا بهم بگید  ممنون

چی بگم الان اینجا!!؟

دکتری شش ماه تعویق افتاده بود چی شد؟

من هنوز کارشناسیم تموم نشده اصلا نخوندم و مهمم نیست بدم یا نه ولی خودمو جای کسایی که خوندن میذارم فکر نکنم به نفعشون باشه بعضیا آسم دارن و همینجوریشم نمیتونن نفس بکشن یا مشکلات تنفسی دیگه مراقبا نمیان جلو و زرنگا تقلب میکنن ووو

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد⁦♥️⁩                                                          
تو رو خدا ول کنید یه چیزی میشه دیگه! هی اینجا چشمم به تاپیک کنکور میفته حالم بد میشه

خب عزیزم زندگیمونه نمیتونیم بیخیال باشیم 

اینطور باشه منم از تاپیک مادرشوهر حالم به هم میخوره

چی بگم الان اینجا!!؟

دکتری شش ماه تعویق افتاده بود چی شد؟ من هنوز کارشناسیم تموم نشده اصلا نخوندم و مهمم نیست بدم یا نه ...

تعویق واقعا برای کنکوریا اصلا خوب نیست

چی بگم الان اینجا!!؟

تعویق واقعا برای کنکوریا اصلا خوب نیست

اینهمه دلیل گفتم شما هم دلیلشو بگید یعنی چی خوب نیست اگرم اینقدر مطمئنین چرا نظرسنجی گذاشتین؟

اینهمه دلیل گفتم شما هم دلیلشو بگید یعنی چی خوب نیست اگرم اینقدر مطمئنین چرا نظرسنجی گذاشتین؟

خب شما اگر تا الان خونده باشید و کاملا جمع بندی کرده باشید و آماده برای کنکور باشید باز هم دوست دارید تعویق بیافته؟؟؟؟؟

چی بگم الان اینجا!!؟

خب عزیزم زندگیمونه نمیتونیم بیخیال باشیم  اینطور باشه منم از تاپیک مادرشوهر حالم به هم میخوره

زندگی منم هست منم کنکوری ام.ولی بخدا وقتی هرجا میرم حرفشه حالم بدتر میشه

چون تو با بد،بد کنی پس فرق چیست؟
خب شما اگر تا الان خونده باشید و کاملا جمع بندی کرده باشید و آماده برای کنکور باشید باز هم دوست داری ...

بله چون من یه پدر پیر دارم که هم مشکل تنفسی داره هم ریوی و جون بابام مهم تره اگه من بگیرم اونم میگیره و این فقط شرایط منه بقیه هزار تا مشکل دیگه دارن یا خودشون بیماری زمینه ای دارن