2777
2789
دیشب یه کاری برام پیش اومد شرمندم والله  نشد بزنم

امشو هیلی

ماه را نشانه بگیر                                                حتی اگر تیرت خطا برود                                          در میان ستارگان فرود خواهی آمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جان چیشد

وا میگم امشب میذاری؟ 

مگه کورد نیستی؟ 

ماه را نشانه بگیر                                                حتی اگر تیرت خطا برود                                          در میان ستارگان فرود خواهی آمد
وا میگم امشب میذاری؟  مگه کورد نیستی؟

نه نیستم 🙂😆    ببینم چی میشه

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
نه نیستم 🙂😆    ببینم چی میشه

په دیشب کوردی گفتنت چی بود؟ 

په دیشب کوردی گفتنت چی بود؟ 

کوردی چیگفتم من 🤣🤣 جان خودت بگو

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
کوردی چیگفتم من 🤣🤣 جان خودت بگو

والا دیشب تو تاپیک دورهمیت به یکی دیدم گفتی ژان

ازتم پرسیدم چرا ژان؟ بعد کامنت مو لایک کردی

والا دیشب تو تاپیک دورهمیت به یکی دیدم گفتی ژان ازتم پرسیدم چرا ژان؟ بعد کامنت مو لایک کردی

ژان  چیه  تو کوردی ؟ 

جان جانو من میگم ژان ژان

ژان  چیه  تو کوردی ؟  جان جانو من میگم ژان ژان

وایییی نفهمیدم منظورت جانه🤭

ژان تو کوردی یعنی درد 

گفتم خدایا چرا اینجوری گفت به این درد که ژان نمیگن🙃

وایییی نفهمیدم منظورت جانه🤭 ژان تو کوردی یعنی درد  گفتم خدایا چرا اینجوری گفت به این درد که ...

😝😝😝😝