2777
2789
عنوان

مامانای که بچه شون قراره پیش دبستانی بره. ثبت نامش کردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 48 پست
نگو این طوری برا بزوگسالیش از زندگیش عقب میفته مدرسه هم ک باز بشه اگ اوجش باشه غیر حضوریه و اگر اوضا ...

اخه کلاس اول خیلی کوچیکن بچه هااا ،نمیدونم تو شرایطشون نیستم  واقعاااا سخت نظر دادن 

طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هنوز دخترم به سن مدرسه نرسیده ولی تو این شرایط کرونا حتی اگه باید کلاس اولم میرفت وثبت نام نمیکرد ...

آحه واقعا هم مشخص نیست فقط امسال باشه یا نه. شاید سال بعد هم همین باشه. نمیشه که دو سال دیرتر برن

دوست من رفته برای پیش ثبت نام کنه خود مدرسه گفته کسی نیومده برای ثبت نام به حد نصاب نمیرسن گفته برید کتاب بگیرید تو خونه کار کنید

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
آحه واقعا هم مشخص نیست فقط امسال باشه یا نه. شاید سال بعد هم همین باشه. نمیشه که دو سال دیرتر برن

اینم حرفیه قبول دارم ولی بازم خودتون بهتر صلاح میدونین همون کارو کنین 

طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰 
استاتر برنامت چیه کجا میفرستیش دولتی یا خصوصی؟من هنوز  تصمیم نگرفتم خیلی استرس دارم

من اطرافمون پیش دبستانی دولتی اصلا ندیدم. فکر می کنم پیش دولتی نباشه اصلا. منم فکرم مشغوله. چون مهد هم نفرستادم. کلاس ها و کارگاه های مادر و کودک و کلاسای دیگه می بردم ولی مهد نذاشتمش. حداقل پیش رو می رفتن اونم که اینطوری شد

اخه کلاس اول خیلی کوچیکن بچه هااا ،نمیدونم تو شرایطشون نیستم  واقعاااا سخت نظر دادن

اره کوچیکن ولی نمیشه نفرستاد الان کروناس بعد از بچه های همسنشون یک سال عقب میفتن و کلا از زندگیشو یک سال عقب میفتن

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
مجازی اگه باشه بچه چیزی حالیش نمیشه ک گلم ☺☺☺

مجازی دردسرش زیاده. من می خواستم تو محیط باشه. اونم خیلی نگرانی داره که رعایت بشه همه چیز و بچه ها هم به هر حال دست به چشم و دهن می زنن. اونجا که دیگه باهاشون نیستیم حواسمون باشه

من اطرافمون پیش دبستانی دولتی اصلا ندیدم. فکر می کنم پیش دولتی نباشه اصلا. منم فکرم مشغوله. چون مهد ...

نمیدونم والا اصلا هست یا نه یعنی اصلا پیش ک تو مدرسه باشه نیست؟؟

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
من خودم معلم پیشم دخترمم امسال باید بره پیش اگه اوضاع مناسب نباشه و خودم نرم دخترمم به هیچ عنوان ن ...

عزیزم چه کتابایی باید بگیریم؟ از کتابفروشی های بیرونم میشه گرفت؟ من یه مدته الفبا و اعداد رو شروع کردم یاد میدم. بقیه کارا مثل نقاشی و کاردستی و شعر و قصه رم که همیسه داشتیم.

کلا پیش دبستانی اجباریه یا اختیاری؟

مجازی دردسرش زیاده. من می خواستم تو محیط باشه. اونم خیلی نگرانی داره که رعایت بشه همه چیز و بچه ها ه ...

کجا بحرف میکنن من پسرم نیمه اولیه میگم بیا باهم کارکنیم میگه ن نمیخام خانوم معلم یاد میده خودش😐😐😐و اینگه فوقش بچمو فک میکنم نیمه دومیه .چون نیمه دومیا یسال دیرتر میرن.بعدشم این خانوما ک میگن عقب میفته ک چی حالا ن که همه دکتر مهندسن و واقعا اگه بشن یسال دیرتر میشن دکترو .....فلان 

خوش بحالتون که استرستون فقط مال کروناس من پسرم امسال باید بره پیش حتی حرفم نمیزنه که بفرستمش اتیسمه

اتفاقا چند تا مورد دیگه هم هست که دغدغه این روزامه . یکیش اینه. کلاسای گفتاردرمانی می بردینش؟

ما آموزشمون آزاد بود و بر محور بازی کتاب نداشتیم 

به هیچ وجه تاکید میکنم به هیچ وجه الفبا رو آموزش ندید خودتون ک تخصص ویژه ای میخواد ک معلمهای کلاس اول آموزششو دیدن

در غیر اینصورت کودک دچار اختلال یادگیری در سالهای آینده میشه.

اعداد رو هم با نقاشی و کاردستی و شعر آموزش بدید حتما