2777
2789
عنوان

شما بودین واسه این خواهر شوهر چی کادو میبردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 87 پست
شوهرم پیش مامانش گله کرده که خواهرم اینطوری کرد، مامانش برگشته گفته تو واسه زایمان اون چیکار کردی که ...

شوهرت زبون نداشته بگه ۷سال رفتم تولد بچش کادو دادم.۷سال عیدی به بچش دادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا یعنی چی دلت نمیاد بهش کادو بدی. وقتی خودش بهت داده توهم باید بهش بدی. چکار به وضع مالیش داری که خوبه یانه.    همین که بهت تواین گرونی یه چیزی داده بهتر هیچ چیزه  به نظر م یه کادوی خوب بگیر ببر براش  من که هر وقت میرم خونه خواهرشوهرم به شوهرم میگم یه چیزی براشون ببریم اینجوری پیش شوهرم هم عزیزمیشم  

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد

نه برو نه کادو بفرست. بذار اگر به جبرانه چند سال دیگه واسه تولد بچه شما هم نه بیاد نه کادو بفرسته

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود
آره منم پنج تومن حساب کردم 😂😂 دلم میخواد 5 تومن بذارم بدم دلم خنک شه😍😂

یه چیز دیگه هم به ذهنم اومد پسر اون ۸ سالشه 

خب تو باید ۸ رو ضرب در ۵ بکنی که میشه ۴۰ تومن 

خواهر شوهرت برای نوزاد تو کادو آورده

ولی بچه اون ۸ سال زندگی کرده 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
چ ربطی داشت😐😐

چرا بد برداشت کردی ؟ 😑

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
به اندازه همون 50 تومن کادو بخر براش  یادم خودمون افتادم برادرشوهرم هی تماس میگرفت کی میرین خو ...

آره واقعا اینا هم همینطورین، انقد قربون صدقه الکی میرن هی میپرسیدن جشن کی میگیری چیکار میکنی، من فکر میکردم جمع میشن با هم یه سکه ای چیزی میخرن ولی نفری یه پنجاه گرفتن دستشون اومدن 😐

نه دیگه 😂 هر سال کادو بردیما

عه وا 

پس همون ۵ تومن رو ببر 

عججججب...من پیش داداشم اینا وضعی ندارم...ولی بچه ش به دنیا اومد ۵۰۰ تومن برا بچه ش دادم....‌جای دوری ...

واقعا منم تعجب میکنم، به خدا من واسه تولد این بچه 50 ببرم از خجالت آب میشم، خواهر من با اینکه مستاجره یه ماه پول اجاره شو کادو داد، انقد دلم سوخت نمیخواستم بگیرم ولی ناراحت میشد، بعد خواهرای این هر کدوم چندتا چندتا آپارتمان دارن اجاره میگیرن، اینم از شعورشون