2777
2789
عنوان

تجربه کرونا

140 بازدید | 9 پست

بچها کسی تجربه بیماری کرونا داشته من همسرم بیمار شد و الان دو هفته کامل شده اما خودم علائم ندادم باید هنوز رعایت کنم یا نه دوره طی شد

خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همسرم سه روزه بیماره رفته اورژانس آزمایش نگرفتن گفتن کرونا نیس سرما خوردگیه ولی هنوز خوب نشده

شوهرم گلوش درد نمیکنه وخلط شدید داره سرفه هم گهگاهی داره کلا بیحاله بنظرتون می‌تونه کرونا باشه

شوهرم گلوش درد نمیکنه وخلط شدید داره سرفه هم گهگاهی داره کلا بیحاله بنظرتون می‌تونه کرونا باشه

اگه بدن درد و تب شدید داره 3یا چهار روز  کروناست بعد الان اصلا تست نمیگیرن ب نا ب دلایل خاص فقط از اونا ک نیاز به بستری داره تست میگیرن 

خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢
شوهرتون تب دارن سرفه هم دارن

سرفه های خشک بدون خلط اونم بعد از اتمام تبش یکی دو روز