2777
2789
خدابيامرز مادربزگ منم داداشش رو از بچه هاش بيشتر دوست داشت حتي بچه هاي داداشش رو از بچه هاي خودش بيش ...

من مامانم اینجوری نیست.دایی هام رو زیاد علاقه ای نداره بهشون

من اول بچه هام و دوست دارم، بعد خانواده مو و شوهرم رو نمیدونم دوست دارم یا ندارم،سر درگمم

نداری دیگه..اگر داشتی مطمئن بودی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق داداشامم جونم میره براشون ولی بیستر از بچه و شوهر ن...

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
من مامانم اینجوری نیست.دایی هام رو زیاد علاقه ای نداره بهشون

خب ميگم بچه هاي خودت اذيت ميشن،يه حس خيلي بديه،هميشه دايي ها و خاله هم كه با هم حرف ميزنن ميشه فهميد چقد ازين بابت ناراحت بودن و هستن😞

بهشت اجباری

من از همه بیشتر شوهرمو دوست دارم

بعد برادر زادمو 

بعد دیگه هیچکس😐😂

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

هر داداشی هم انقدر عزیز نیست...من خودم و شوهرمو و بچه هام بعد پدر و مادرم از همه بیشتر دوست دارم، خواهر و برادر مفت نمیرزه به خصوص برادر

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
اره اونم شدید دوست دارم.خانمشم خیلی گله.

خواهرشوهرای من باهام بد میکنن.همسرم ومن دوستشون داریم اکنا منو دوست ندارن.دو به زنن.دعام کنید.منم الان ازشون متنفرم چون باعث بیماری قلبیم شدن.

خب ميگم بچه هاي خودت اذيت ميشن،يه حس خيلي بديه،هميشه دايي ها و خاله هم كه با هم حرف ميزنن ميشه فهميد ...

پسرم که متوجه نمیشه.این حس توی قلبمه. شاید خیلی بروزش هم‌ ندم

واقعا بیشتر از بچه ات؟ نه من بعد مادر پدر و شوهرم! حتی جای خواهرم ی کوچولو هم بالاتره با اینکه خیلی داداش مهربونی دارم

ولی من شنیده بودم آدم بچه شو از همه دنیا بیشتر دوست داره

PMS: سندروم قبل از قاعدگی یک هفته قبل پریود شروع میشه تا سه روز اول پریود گاهی طول میکشه آدم پرخاشگر تحریک پذیر عصبی بی حوصله میشه یک سری علایم جسمی هم میده که خیلی مهم نیست