بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من عاشق داداشامم جونم میره براشون ولی بیستر از بچه و شوهر ن...
تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. میدونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قویترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب میشه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین میشه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.
واقعا بیشتر از بچه ات؟ نه من بعد مادر پدر و شوهرم! حتی جای خواهرم ی کوچولو هم بالاتره با اینکه خیلی داداش مهربونی دارم
ولی من شنیده بودم آدم بچه شو از همه دنیا بیشتر دوست داره
PMS: سندروم قبل از قاعدگی یک هفته قبل پریود شروع میشه تا سه روز اول پریود گاهی طول میکشه آدم پرخاشگر تحریک پذیر عصبی بی حوصله میشه یک سری علایم جسمی هم میده که خیلی مهم نیست