2777
2789
خواهرشوهرای من باهام بد میکنن.همسرم ومن دوستشون داریم اکنا منو دوست ندارن.دو به زنن.دعام کنید.منم ال ...

عزیزم تو باهاشون مهربون باش.نذار قلبت جایگاه کینه و نفرت بشه.اولین ضربه  ی این نفرت به خودت میرسه

چجوری دلت میاااااد اینو میگی

چون خوبی ندیدم ازشون، چون هزار تا خوبی کردم و خودش و زنش زیر آب مو زدن...چون سالی یبارم یه تلفن به خواهرش نمی کنه،یه بار نمیگه بیا خونه ما....چون کل زندگیش شده حسادت به من

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای نگو.من شوهرم خیلی دوستم داره.منم دوستش دارم.ولی داداشام همه ی  قلبم هستن

بچم از وجود خودمه....دوسش دارم شوهرمم تااخر عمر باهامه...داداشم عشقمه نفسم میره براش...ولی زن ک گرفت همون ادم نمیزاره ب زنش بی احترامی کنم چون اونم میدونه همراه زندگیش همسرشه...توزندگی شوهرادم میمونه براش تواوج غمت داداشت چقدر میتونه باهات باشه اون زندگیه خودشو داره ولی همسر وسط زندگیه ادمه...

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم