2777
2789
عنوان

بچه ها چن روزه بالای صفحه گوشیم عکسهای زن لخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین از سه روز پیش چه برنامه ای دانلود کردی معمدلا برنانه های والپیپر یا بعضی بازبها ایم تبلیغات رو ...

نمیدونم هیچی هم من دانلود نمیکنم نمیدونم چرا همش میاد این عکسها واقعا حالم بهم داره میخوره..

دعا پرنده ای عشق است ،،ک بال پر دارد ..التماس دعا ..
محاله!! برو توی برنامه هات الان کلی برنامه هست واتساپ برنامه ی امنی هست امکان نداره کار واتساپ باشه

هیچ برنامه ای رو گوشیم نیس ب جز واتساپ رفتم نگاه کردم هیچی نیس 

ببین برو توی گوگل تاریخچه اشو نگاه کن ببین آخرین دانلود و آخرین سرچی که انجام شده چی بوده شاید کار پسرته بازی یا چیزی دانلود کرده خودش تبلت داره بدون سیمکارت؟دخترخاله من اینطوریه میره یواشکی تو گوشی مامانش برنامه دانلود میکنه بعد میریزه تو تبلتش آخه خودش سیمکارت و اینترنت نداره

برو تنظیمات گوگل یا همون مروذگرت ارسال خودکاراعلانها رو خاموش کن منم اینجوری بود الان دیگه نمیاد بده شوهرت درستش کنه

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

ببین برو توی گوگل تاریخچه اشو نگاه کن ببین آخرین دانلود و آخرین سرچی که انجام شده چی بوده شاید کار پ ...

اره بازی ک دانلود میکنه بعد میزیزع تو گوشی خودش ..ممنون ک توضیح دادی

برو تنظیمات گوگل یا همون مروذگرت ارسال خودکاراعلانها رو خاموش کن منم اینجوری بود الان دیگه نمیاد بده ...

ممنون گلم