2777
2789
عنوان

خانومهای زنجانی بیاین🙏❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 6633 بازدید | 26 پست
خواهر منم کم کاری داشت تو باداری برای تیروئید تحت نظر دکتر بشارتی فوق تخصص غدد بود که برای دیابت هم ...

ممنون عزیزم برای تیروئیدم میرم ملکی مقدم،برای دیابت هم پیش مشاورتغذیه خانوم افشار

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
آهان یه چیزدیگه اینکه من بارداری اولم پیش خسینی میرفتم هرمشکلی داشتم خودش حل میکردشوتم نمیکردبروپیش ...

حتی اگه دکتر زنان قبول کرد خودش برای تیروئید دارو بده شما نباید قبول کنید چون اصلا تخصصش رو ندارن حتما برید پیش متخصص غدد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خاطردیابت وتیروئیدو بایدتحت نظرمتخصص باشم

بله  تحت نظر فوق تخصص غدد باید باشید 

متخصص زنان هم تو حوزهی خودش بررسیتون می کنه دختر عموم  چند سال پیش دکتر زنان دوز دا روی تیروئید رو زیاد کرد تو بارداری کلی مشکل براش پیش اومد

@آش_رشته3934    

عزیزم برو پیش دکتر کرمانشاهی یا تدیّن

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
عزیزم برو پیش دکتر کرمانشاهی یا تدیّن

تدین خیلی قدیمی نیست؟کرمانشهای شنیدم ماماست🙄

تدین خیلی قدیمی نیست؟کرمانشهای شنیدم ماماست🙄

عزیزم بهارک کرمانشاهی متخصص و جراح زنان زایمانه😐

تدین دوتا داریما 

شیوا فکری هم کارش خوبه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
عزیزم بهارک کرمانشاهی متخصص و جراح زنان زایمانه😐 تدین دوتا داریما  شیوا فکری هم کارش خوبه

آخه شنیدم کرمانشلهی ماماست☹️

من پروین تدین روفکرکردم منظورته

شیوافکری هم میگن بعدفوت دخترش حال وحوصله نداره😔

من دکتری میخوام که اگه خواستم سزارین بشم دکترخوبی هم باشه واسه سزارین

آخه شنیدم کرمانشلهی ماماست☹️ من پروین تدین روفکرکردم منظورته شیوافکری هم میگن بعدفوت دخترش حال وحو ...

برو پیش راحله سلطانی

کارش خوبه 

چهارراه سعدی کوچه آزمایشگاه بهار ساختمون سعدی

راحله سلطانی آقائی

برو پیش راحله سلطانی کارش خوبه  چهارراه سعدی کوچه آزمایشگاه بهار ساختمون سعدی راحله سلطانی آ ...

باشه ممنون خیلی لطف کردی❤️🌹

باشه ممنون خیلی لطف کردی❤️🌹

خواهش میکنم عزیزم 

چ عجیب. اخه اطرافیان ما هرکی رفته پیشش راضی بوده.خودمم پیش اون رفتم.ولی خواهرم پیش راحله سلطانی میر ...

دقیقا دکتر راحله آقایی سلطانی خیلی متواضع و خوش اخلاقه و همیشه منافع مریض رو به منافع خودش ترجیح می ده،