2777
2789
عنوان

تحقیر به چه دلیل؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 33 پست

دنبال خونه بگردین، ان شاءالله یه خونه بهتر پیدا میشه. 

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

هزار بار دور از جون شما ولی متاسفانه هنوز ملت تو سیستم ارباب رعیتی هستن.خودشون رو خدا میدونن. شعور ن ...

اگر پولمون بیشتر بود حتما جابع جا میشدم حق نداره بخاطر بی پولی حرف بزنه از بغض دارم جون میدم

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا گاهی آدمها را با آدمهای دیگه امتحان میکنه ی گوشت در باشه ی گوشت دروازه شاید با فشاری که روت میاد خدا بهت نظر کنه و ی بهترینی دیگه ای بهت بده دیگه همینه هر کی ی جور تو فشار ه دنیا ماله آرامش نیست

دنبال خونه بگردین، ان شاءالله یه خونه بهتر پیدا میشه. 

شرایط اسباب کشی مجددو ندارم هنوز خستگیم در نرفته از این جابه جایی

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
میگفتید پول دادیم بوس که ندادیم والا  حالا فکر کرده خونش چی هست  

واقعا امکانات نداره باورکن خودم کلی وسیله گرفتم تا قابل تحمل بشه

اگر پولمون بیشتر بود حتما جابع جا میشدم حق نداره بخاطر بی پولی حرف بزنه از بغض دارم جون میدم

عزیزم دنیا همیشه این طور نمیمونه‌. شما هم بالاخره خونه دار میشی. ایشونم یه روزی همین حرفی که به شما زده رو خواهد شنید. شک ندارم

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
خدا گاهی آدمها را با آدمهای دیگه امتحان میکنه ی گوشت در باشه ی گوشت دروازه شاید با فشاری که روت میاد ...

واقعا فقط جمله ای که میاد توذهنم اینه خدایا میدونم که میبینی

خب بهش بگید بگید رهن کردیم اجاره هم داریم میدیم مجانی که نشستیم  خونتم همچین تفه ای نیست چنده ر ...

استان فارس ۴۰تومن رهن

عزیزم دنیا همیشه این طور نمیمونه‌. شما هم بالاخره خونه دار میشی. ایشونم یه روزی همین حرفی که به شما ...

گاشکی خدا بهم یه الونک بده من از حرفش گذشتم وسپردم به خدا

خب شما هم پول دادین جوابشو بدید 

شوهرم بهش گفت کاش دنیا جور دیگه ای بود

شوهرم بهش گفت کاش دنیا جور دیگه ای بود

بهش بگید پول رهن دادیم مجانیم نشستیم که اینجوری برخورد میکنین اگه بازم به کارتون ادامه بدین شکایت میکنیم ماهم مستاجر داریم اما به خودمون اجازه نمیدیم اینجوری صحبت کنیم