2777
2789
عنوان

تحقیر به چه دلیل؟؟

332 بازدید | 33 پست

سلام خانوما خوبین ما تازه یکماهی میشه اسباب کشی کردیم صاحب خونه جدیدمون اصن مراعات نمیکنه بخاطر همین شوهرم یک بار پیامک زد بهش امروزم زنگ زد طرف برداشته میگه خب پاشین برو ببینم با این رهن خونه گیرت میاد؟؟؟توپاشی به نفع منه وفلان چرا اینطوری تحقیر فقط به جرم اینکه مجبورم خونه کوچیک بگیرم به جرم بی پولی دلم گرفته اگر دوست داشتی واسه خونه دارشدنم دعا کن

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم میگن کارایه خدا بی حکمت نیس 

این کجاش حکمت هس ک قبل از این ک جنبه بده پول میده ب بعضیا

خاک بر سر تازه ب دوران رسیدش کنن مرتیکه گاو میش

ایشالا خونه دار میشی

والا تو این اوضاع مگه فقط دور از جون عزیزانتون ارثی چیزی به ادم برسه که بتونه خونه بخره

واقعا راست میگی حسابی ناراحتم شوهر بیچارم اصن نتونست حرف بزنه

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
اینو در نظر بگیر هر کی مال داره  حتما  حتما نمیشه گفت ظرفیتم داره

دقیقا خدایا شکرت

هزار بار دور از جون شما ولی متاسفانه هنوز ملت تو سیستم ارباب رعیتی هستن.خودشون رو خدا میدونن. شعور نداشتش رو نشون داده ناراحت نباش. 

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
یعنی چکار میکنه . چقدر مردم نامرد شدن.

یعنی که نوه هاش میان خونشون انقد جیغ وداد میکنن که انگار تو خونه مان وبعدشم خودش شب تا صبح بلند بلند حرف میزنه وکارای چندش میکنه 

متاسفانه با آدم رو برو نشدید، ایشون یه موجود حقیر هست که مثلش خودشه و امثالش. نه حیوان میشه گفت و نه انسان. یه موجود فقط که نفس میکشه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)