2777
2789
عنوان

عذاب وجدان بعدازسقط عمدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 45 پست
دیگه درحدافتخارکردن نیست که داری مدال میندازی گردنش که بچشو کشته. افتخاراینه که وقتی اختلاف داری تو ...

چون جفتمون مشکل داشتیم اصلافکرشونميکردم حامله بشم گفتم مثل هر سری میشه دیگه نميگيره ولی بدبختانه گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون جفتمون مشکل داشتیم اصلافکرشونميکردم حامله بشم گفتم مثل هر سری میشه دیگه نميگيره ولی بدبختانه گرف ...

دختر خوب بدن بعد از زایمان اماده اس برای بارداری.

نمیبینی انقد شیر به شیر زیاده.

خدای مهربون شکرت😍
دختر خوب بدن بعد از زایمان اماده اس برای بارداری. نمیبینی انقد شیر به شیر زیاده.

بعد اولی ۲سالش بود گفتم دومیرو هم بیارم دوست داشتم فاصلشون کم باسه همون ماه اول شد 

نه اصلا ،ولی همش میگه بچنگ ازت میگیرم نميذارم ببينيش

نگران نباش میخواد بترسونتت.

باهم اروم حرف بزنین ریشه مشکلتونو پیدا کنین.مشاوره برین مشکلتونو حل کنین نه اینکه با طلاق بیشترش کنید.

بچتون گناه داره ک مدام شاهد دعوای شما دوتا باشه.

خدای مهربون شکرت😍
آخه گفتم آامادهام باشه مشکل داریم ،من خودم تنبلی تخمدان دارم هیچ ماهی تخمک ازادنميکنم 

تو شیردهی طبیعیه پریود نمیشن اکثرا.

درهرصورت کم کاری کردی. گذشته ها گذشته دیگه غصشو نخور کاریه ک شده فقط مراقب باش دیگه تکرار نشه تا از دووم زندگیت مطمئن شی.

خدای مهربون شکرت😍
دیگه درحدافتخارکردن نیست که داری مدال میندازی گردنش که بچشو کشته. افتخاراینه که وقتی اختلاف داری تو ...

اره ولی اگه دنیاش میورد و ول میکردمیرفت تجدیدفراش میکرد باباهه هم میرفت تجدیدفراش میکرد این بچه بدبخت اون وسط ول میشد هرروز خونه یکی بود این زن میشد ادم خوبه؟ والا که نه / همین تو میومدی اینجا تف ولعنتش میکردی

صددرصد صددرصد بایدددد جلوگیری مطمئن میکرد ولی بعدکه نکرد ودنیاش نیاوردبهترازاوردن وزجردادنشه

خدایا شکرت شکرت شکرت
اره ولی اگه دنیاش میورد و ول میکردمیرفت تجدیدفراش میکرد باباهه هم میرفت تجدیدفراش میکرد این بچه بدبخ ...

افرین ولی درکل کارش درست نبوده باید ازاول دقت میکرده احتیاج به این همه تشویق نداشت 

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢