سلام من یه دختر شش ماهه دارم که فهمیدم دوماهه دوباره بازدارم ،من واقعاشرايطشونداشتم دست تنها بودم و عصبي ام هستم .بخاطر همین درهفته ی هفتم با قرص سقط کردم .دیگه نرفتم سونوببينم قلب داره یا نه اما سقطش کردم .باهمسرمم تو زندگی از همون اول کلی اختلاف داشتیم تا الان .واقعابعضي وقتابراي این دخترم میگم کاش به ددنيانيومده بودي وجداميشدم 💔حالا بااینکه میدونم کارعاقلانه ای کردم سقط کردم اماعذاب وجدان ولم نمی کنه کم مونده دیگه خودمو بکشم 😭😭نمیدونم اگه توبه واقعی کنم خدامنوميبخشه یا نه ،،همش میترسم بخاطر این کارم خدابچمو ازم بگیره 😭😭😭😭توروخدابگين چیکار کنم ،تازه ما باivfبچه دارشديم .همسرم و خودم مشکل داشتيم وخداواقعامعجزه کرد بهمون دوباره بچه داد اونم بصورت طبیعی ولي من قدرشوندونستم💔💔خیلی پشيمونم 😢دیشب هم به خوابم اومد یعنی توبه کنم خدامنوميبخشه??😞😞
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلاخودتوسرزنش نکن وقتی زندگیت رو پوست موز هست وممکنه جدابشی چرا یه فرزندطلاق که بعدازرفتنت بی پناهه اواره میشد وبعدعصبانی وپرخاشگر به دنیا اضاف کنی؟؟؟؟
اگر تواین مریضی،گرونی،و از همه بدتر تو اوج اختلاف بدنیاش میاوردی وبعدمیشدفرزندطلاق و مجبوربود بی ننه بابا زندگی کنه و کلی حرف بشنوه اونموقع بایدعذاب وجدان سخت میگرفتی نه الان