2777
2789
عنوان

حاجت دار ها بیاید

103 بازدید | 11 پست

بچه ها این ختم رو امروز از یکی از کاربرا شنیدم که حاجت میده

نکته جالبش اینجاست که امروز هم یکشنبه است و مناسب برای شروع این ختم

گفتم با شماهام به اشتراک بزارم:

ذکر بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم را تا ۴۰ روز انجام میدهید به این صورت که: روز اول ۱۰۰ مرتبه روز دوم ۲۰۰ بار

تا روز چهلم ۴۰۰۰ بار

حتما باید یکشنبه شروع بشه و چهل روز بعدش حتما پنجشنبه هست که تمام میشه……

این ختم خیلی زود حاجت میده حتی در همین زمان ۴۰ روز… روزی که ختم تمام شد یه بسته خرما بگیرین و خیرات کنین…

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
من هستم

😍😍😍 بسم الله

ایششششالا بزووووودیه بزووووووود حاجت روا میشی و یخ خبر خوب بهمون میدی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من این ختم شروع کردم ولی یکشنبه نبود یعنی قبول نیس از دوباره شروع کنم

نمیدونم منم تو نت سرچ کردم همشون نوشته بودن یکشنبه باید شروع بشه

😍😍😍 بسم الله ایششششالا بزووووودیه بزووووووود حاجت روا میشی و یخ خبر خوب بهمون میدی

ان شاالله توروخدا برام دعا کنید کارشوهرم درست بشه

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
ان شاالله توروخدا برام دعا کنید کارشوهرم درست بشه

ایشالا چشم 

سلام عزیزم خوبی جسارتا میشه یه سوال ازتون بپرسم؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
سلام عزیزم خوبی جسارتا میشه یه سوال ازتون بپرسم؟

سسلم

جانم بفرمایید 

سسلم جانم بفرمایید 

من خودم مربی تریکو بافی هستم وکلی کلیپ دارم از نحوه بافت و اینا الان خواستم بدونم که اگر بخوام تو ایتا کانال بزنم به صورت رایگان آموزش ها رو بزارم چه جوری میتونم کسب درآمد بکنم ازش ؟ اصلا هیچی نمیدونم مرسی از لطفت عزیزم

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
من خودم مربی تریکو بافی هستم وکلی کلیپ دارم از نحوه بافت و اینا الان خواستم بدونم که اگر بخوام تو ای ...

خب رایگان بزاری که نمیتونی دراند ازش داشته باشی

تا حالا فعالیت مجازی داشتی؟

یه پیام ایتا بهم بده تا واست توضیح بدم اینجا نمیشه

این ایدیم @mini_mamanam 

خب رایگان بزاری که نمیتونی دراند ازش داشته باشی تا حالا فعالیت مجازی داشتی؟ یه پیام ایتا بهم بده ت ...

همین الان پیام میدم گلم مرسی