2777
2789
عنوان

مركز خوب بوتاكس تهران

70 بازدید | 12 پست

بچه ها واس اولين بار ميخوام بزنم حتما ميخوام ديسپورت باشه. و كلك نزنن مصپورت تو پاچم كنن جاي مطمئن و بهداشتي ديگه تو تهران سراغ داريد بگيد ميخوام حتما هم پزشك باشه

ی روزی منم عاشق میشم❤️☘️

ببین من.دوست خالم تهران هست پیج اینستاش رو.بیا بدم برو مشاوره بگیر...

خالم تازه ژل زده گونه هاش عالیه کارش طبیعی 

اسمش فریماه آشفته هست اینستا سرچ کن

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

دوستای من یه جا توی خیابون شمشیری رفتن راضی بودن

اسم مرکزش رو نمیدونم اما اسم دکترش، عفیفه پور بود

توی گوگل بزنی آدرس میاره

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم مبخوام برم زاویه سازی صورت...تاپیک زده بودم اتفاقا چن روز پیش

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
دوستای من یه جا توی خیابون شمشیری رفتن راضی بودن اسم مرکزش رو نمیدونم اما اسم دکترش، عفیفه پور بود ...

اون كنيتوكس ميزنه بازم ممنون

ی روزی منم عاشق میشم❤️☘️
من خودم مبخوام برم زاویه سازی صورت...تاپیک زده بودم اتفاقا چن روز پیش

من ژل نميخوام بوتاكس ميخوام قيمت گرفتي واس زاويه چقد بود

ی روزی منم عاشق میشم❤️☘️

بوتاکس هم داره چون گفت دوستشم پیشونیش رو بوتاکس کرده

نه نگرفتم قیمت هنوز من شهر دیگم وقتی رفتم باید برم ببینم چند میشه 

اون كنيتوكس ميزنه بازم ممنون

خیلی کارها انجام میدن مرکزشون لیزر و همه چی 

میتونی زنگ بزنی بپرسی شاید کارت راه افتاد  

خواهش میکنم  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

جاهایه دیگه چند؟

جاهایه دیگه چند؟

اصلا قيمتا مشخص نيس از ٣٥٩ ب بالا بعد ي سريا ميگن بوتاكس خوب نشون ميده ارزونه رو ميزنه نميدونم واقا🤷🏻‍♀️دكترام كلاه بردار شدن

ی روزی منم عاشق میشم❤️☘️

[QUOTE=148779760]اصلا قيمتا مشخص نيس از ٣٥٩ ب بالا بعد ي سريا ميگن بوتاكس خوب نشون ميده ارزونه رو ميزنه نميدونم واقا ...[/QU

نه قیمت ژلا فرق میکنه اخه

نه بوتاکس برا پیشونی و خط لبخند فقط خوبه

[QUOTE=148779760]اصلا قيمتا مشخص نيس از ٣٥٩ ب بالا بعد ي سريا ميگن بوتاكس خوب نشون ميده ارزونه رو مي ...

بوتاكسم كلي مارك داره ايراني چيني انگليسي🤷🏻‍♀️

ی روزی منم عاشق میشم❤️☘️

من و خواهرم رفتیم مطب دکتر الهام کاکاوند بالاتر از میدون ونک . هم دیسپورت و هم مصپورت داشت من دیسپورت زدم و خواهرم مصپورت شیشه اش رو هم بهمون نشون داد . کارش بنظرم خوبه چون الان 3 ماه هست تزریق کردیم فعلا عالیه انگار دیسپورت و مصپورت هر دو خوبند ولی دیسپورت رو یک میلیون گرفت و مصپورت رو 500 . مطبش هم خلوته  بود و داستان کرونا هم یه کم خیالمون راحت بود