2777
2789
عنوان

راز قانون جذب

707 بازدید | 12 پست

سلام دوستان گلم

اول اینکه چون خیلیا هنوز نمیدونن چی هست ی توضیحی ازش میزارم

بعدشم تو تاپیکا شماره استادمو خواسته بودین ک کسانی ک فقط واتسا دارن بیان خصوصی بدم 

اینم ایدیشون

Viuolet7@

راز قانون جذب ک این روزا هی دارن ازش صحبت میکنن.

قانون جذب مثل نیروی جاذبه زمین هست ک هر چیزیو ب خودش جذب میکنه با این تفاوت ک قانون جذب افکار مارو جذب میکنه چ منفی .چ مثبت.

حالا ب چ درد میخورد 

معمولا تمام کسانی ک زندگی عالی دارن 

پولدار ها

زوج های خوشبخت. روابط

کسانی ک موقعیت شغلی عالی دارن 

صددرصد ازین قانون استفاده کردن .

و کسانی ک برعکس هستن هم همینطور.

ما دو نوع افکار داریم منفی : بی کاری .بی حوصلگی .غم اندوه و....

مثبت:پول . زیبایی. شغل عالی . همسر عالی 

همانطور که گفتیم قانون جذب یک قانون ثابت در جهان است که همیشه و در همه جا در حال عمل کردن است. قانون جذب (law of the attraction)به زبان ساده می گوید:” به هر آن چیزی که فکر کنید، چه خوب و چه بد، آن را جذب خواهیم کرد” بر اساس این تعریف قانون جذب، وقتی به هر چیزی فکر کنید در حال جذب کردن آن هستید و این مورد خیلی خوب است.

خیلی از افراد قانون جذب را یک خیال می دانند فکر می‌کنند که این قانون وجود ندارد. اما این قانون برای تمام افراد در حال عمل کردن است و کوچک و بزرگ نمی شناسد. اگر اصول استفاده از قانون جذب را یاد بگیرید می توانید زندگیتان را همان طور که میخواهید بسازید، می توانید خودتان خالق زندگی خود باشید و به هر هدف و آرزویی که دارید برسید.

ادامه.... پست بعدی

من خیلی چیزارسیدم باهاش

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید تصور کنید که قانون جذب یک قانون بسیار عجیب است، اما اصلاً اینطور نیست و اگر به گذشته خود نگاه کنید می بینید که از این قانون در زندگی خود استفاده کرده اید. آیا تا به حال دقت کرده اید که یک روز که حالتان بد است در همان روز چیزهای منفی زیادی را جذب کرده اید، یا اینکه یک روز خوشحالی و حس بسیار خوبی دارید چیزهایی را جذب کرده اید که بیشتر خوشحال تان کرده است و احساس تان بهتر می شود. 

در واقع قانون جذب پس از انتشار کتاب راز(the secret) توسط خانم راندا برن در اواخر سال 2006 ثابت شده کتاب راز یکی از پرفروش ترین کتاب ها در زمینه قانون جذب است که بسیاری از مطالب اش به دلیل اینکه در بین مردم رواج پیدا نکند حذف شده . در کل قسمت هایی از کتاب راز حذف شده  تا بین مردم پخش نشود. 

اصل مواردی ک توی کتاب راز حذف شده اینکه افکار منفی رو با استفاده ساللیمینال رفع موانع از بین ببریم و ارزوهارو با استفاده  ((

خواسته .

شکر .

و رها کردن.))بدست بیارین .

ادامه ... پست بعد

سابلیمینال چیست

سابلیمینال توی قانون جذب خیلیییی موثره خیلی.

سابلیمینال یک نوع موسیقی هست ک دوتا توش صوت داره .

ک یکیش تاکیدات هست ک فقط افکار ناخوداگاه ما میشنوه و حدود ۱۰۰۰ تا ۲۴۰۰۰ هست . مثلا هزار بار میشنویم ک من خوششانسم تااینکه روزانه ۱۰ بار خودمون بگیم و شایدم گاهی حوصله اشو نداشته باشیم

و اونیکی موسیقی خیلی ملایم هست ک ما میشنویم .

گاهی سابلیمینال ها میتونن شیطانی باشن پس از هر جایی دانلود نکنین هر کسی خواست بهش میدم

حالا برای چی استفاده میشه 

عشق 

زیبایی

لاغری 

ثروت 

خوش شانسی

بهبود روابط

و....

سابلیمینال ها از کجا بدونیم راسته 

یه مثال ک فک کنم یکساله ازش میگذره 

یه بازی اومده بود ب اسم نهنگ ک اخرش افراد خودکشی میکردن اگه یادتون باشه.

در واقع دیوونه میشدن و خودکشی میکردن چرا بنظرتون با یک اهنگ اینجور میشد ؟

برای اینکه اون اهنگ هم سابلیمینال بود و تاکیداتی ک توش استفاده شده بودن تاکیدات شیطانی بودن و باید یک ماه اون رو گوش میدادن تا اثر کنه روشون 

خیلی از اهنگ هایی ک ما دانلود میکنیم ساب تاثیر گذارن 

ولی همه سابها بد نیستن.اگه از ی منبع معتبر باشه میتونه حتی کمکتونم بکنه .

ایدی استادم ک خیلی ها خواسته بودن 

@Viuolet7

برای واتساپ درخواست بدین شماره ایشونو بدم

بعد سابلیمینال بیوکنیزی ک معمولا برای رنگ چشم بسیار عالیه و....

دوستان جدید من خودم نتیجه دیدم هنوز دفترچه هام و ارزوهام ک نوشتم رو دارم کلا باور نکردنی بود ک برسم ب اون ارزو ها 

موفق باشین

استارتر یه سوال

سابلیمال رو ازکجاتهیه کنیم؟

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
برو همون ایدی بهشون بگو راهنماییت میکنن

هزینه چقدرمیگیره؟

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
راز قانون جذب ک این روزا هی دارن ازش صحبت میکنن. قانون جذب مثل نیروی جاذبه زمین هست ک هر چیزیو ب ...

میتونی از ایندم بگی 

کی ازدواج میکنم ـ

کنکور قبول میشم یانه 

کار پیدامیکنم در اینده موفق میشم؟؟؟؟وچ جور دختری هستم 

منم خیلی البته تازه اشنا شدم حدود یکساله ولی هم روحیاتم عالی شده هم ب چیزهای باور نکردنی تو زندگیم ...

به چی رسیدی؟

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....