2777
2789
عنوان

بچه اولیش دختره بیاد

230 بازدید | 6 پست

سلام،اونایی که بچه اولشون دختر هست و دومی پسر

وقتی پسرتون دنیا اومد چ جوری ب دخترتون گفتین که این جنس مخالف هست و موقع حمام و پوشک عوض کردن جای خصوصی بچه رو ببینه کنجکاوی نکنه،من دخترم رو خیلی بهش گفتم در مورد جاهای خصوصی حالا فکرم درگیر شده که وقتی دومیم که پسر هست خداراشکر ب دنیا بیاد در مورد این موضوع چطور دخترمو آگاه کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترمو که کلا یادش دادم هیچکس جز مامان نباید جای خصوصیشو ببینه و هیچوقت پوشکشو جلوی هیچکس باز نکردم و یه ماه دیگه پسرم دنیا میاد اونم همینطور پسرم هم باید از همون نوزادی حریم خصوصی یاد بگیره....جلو دخترم بازش نمیکنم

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...

رژیم سفت و سخت نه عزیزم

فقط تا حدودی کلسیم رو خیییلی کم کردیم مصرفش رو،و ماهی و سردیجاتو

روز تخمک گذاریم اقدام کردیم نیم ساعت قبل از نزدیکی با جوش شیرین شستشوی واژینال انجام دادم،ولی بنظرم فقطططط خواست خدا و لطف خداوند

وگرنه رژیم گرفتنا صد در صدی نیستن