2777
2789

من این ماه لترو خوردم فقط شبی دوتا روز دوازده رفتم سونو دوتا فولیکول ۲۱ و ۲۳داشتم دکترم گفت بزرگن دیگه نمیشه امپول داد اقدام کن از امشب و یه قرص ویتاگونس داد لازمه بگم پریودام منظمه و مشکلیم ندارم فقط عجله برا بارداری داشتم الان میگم شاید بدون قرص سایز فولیکولام خوب بوده الان خوردم میگه بزرگن 

برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستید. 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من نخور  هر وقت رحمت شرایط لازم رو برای بارداری داشته باشه باردار میشی وقتی سالمی چرا د ...

دیگه نمیخورم اصلا این ماه نشم فقط خیالم راحت شد که فولیکول ریز و اینا ندارم 

۶ماه

نگران نباش شاید همین ماه باردار بشی بهت نصیحت میکنم خونسرد باشی هر چی آرامشت بیشتر باشه زودتر باردار میشی ،به تغذیه خودت و شوهرت برس روزی نیم ساعت ورزش کن زیر دلتو با روغن سیاه دونه آروم ماساژ بده تا رحمت گرم بشه(فقط تا قبل بارداری)

نگران نباش شاید همین ماه باردار بشی بهت نصیحت میکنم خونسرد باشی هر چی آرامشت بیشتر باشه زودتر باردار ...

تغذیه ک خیلی رعایت میکنیم احساس میکنم همین رفتن دکتر و سونو حالا آزاد شه تخمک نشه باعث استرسم میشه مثه الان