2777
2789
عنوان

بنظرتون چکار کنم و چه جوابی بدم

230 بازدید | 18 پست

جاری بزرگم پشت سرم هرجا میشینه میگه فلانی باردار نیست.یا چرا باردار نمیشه.یا چقد تنبله

ما یکم میونمون شکر آبه.

مادر شوهرم تازگیا فوت کرده و من یک سالو نیمه ازدواج کردم

مشکل تخمدان پلی کیستیک دارم

چون زمانی ک خودش ازدواج کرده سریع باردار شده و مادر شوهرم تحت فشار قرارش داده بوده

الان میخواد مثلا جای اونو پر کنه 

واقعا نمیدونم چکار کنم دهنش بسه شه کار ب کار زندگی من نداشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن واكنش نشون نده كه بگه زورش مياد بزار بگه مكه چي ميشه

خیلی وقته شروع کرده مسخره بازیشو .نه ماهه مادر شوهرم فوت کرده از ماه بعدش شروع کرده.تا الان هیچی نگفتم اما خیلی دیگه داره شورشو در میاره

یبار رک و راست بهش بگو زندگی هرکسی به خودش ربط داره بعد ازش بپرس میدونی چرا فلان کس زیاد عمر کرد؟ بعد اون میگه نه برگرد بگو چون سرش تو زندگی خودش بود فضول خانوم😒

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

بزار این قد بگه تا جونش دراد 

وقتی هم دیدیش به صورت غیر مستقیم  بگو ار بابا الان که ۳۰ الی ۴۰ سال قبل نیس که تا ازدواج کنی فرتی بچه بیاری الان ادم های باشعور وفهمیده صبر میکنن چند سال از زندگی و عشق و حالشون بگذره خودشون امادهومیکنن بعد بچه میارن بعدشم  ماها امدیم به این دنیا چیشد  از این حرف ها بزن جاش دهنش بسته بشه 

بزاربگه مهم اینکه جلوت نمیگه جلوروت گفت بگو به توهیچ ربطی نداره عسلم حسودی میکنه بعدش که بچه اوردی ...

آره شوهرمم همینو میگه.میگه همون ک وجود نمیکنه تو روت بگه بسه.داره عقده هاشو خالی میکنه

هرکاری هم که بکنی باز میگه اگه از عمد باشه البته  و اینکه نقطه ضعف دستش نده که بفهمه حساسی روی ...

صد در صد از عمده 

میگم ک چون مادر شوهرم اذیتش کرده میخواد الان ک مادر شوهرم فوت کرده عقده شو سر من خالی کنه

استارتر جان اجازه هست تو تاپیک شما  از دوستان بخوام برای تاپیکم گزارش بزنن؟؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)