2777
2789

هرکاری میکنم خوابم نمیبره بیایین اگه جوک خنده دار یا خاطره  دارین تعریف کنید.یا حرف دلی که تا حالا هیچ وقت نتونستین به زبون بیارین بگین 😍😍♥💕

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم کلی جوک خنده دار بلدید ولی وقتی یکی میگه تعریف کن فقط یه بار یه مرده سرش میخوره ب نرده برمیگر ...

من همینم ‌نمیاد تو ذهنم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
دلم واسه سریال چهارخونه تنگ شده هعی

سریال خوبی بود 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

فردا بعد ۸ ماه میخوام برم ارایشگاه استرس دارم 

میگم با ماسک فقط ابروهامو مرتب کنم و الفرار 

از یه طرفم میگم نه پوستم تیره شده با این موهااا😭

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
هرکی مثل امشب من ک پیامای طرفو به خودش فور کردم اشتباهی سوتی داده لایک کنه😂

😂😂😂

من یه بار یه کاربری گفت بیاید ببینید شوهرم به خاطر کی بهم خیانت کرده اقا جوگیر شدم حواسم نبود به پیاما که گفتن اول عکس خودتو بزار بعد طرفو عکس خودشو گذاشت من فکر کردم طرفه کلی ایراد نوشتم که با اون قیافه مسخره اش وای دوروز نی نی سایت نمیومدم

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
دخترم لگد می‌زنه 😍خداااا من فداش بشم... عشق مامان...... گفتم بگم شاید به چند نفر حس خوب داد 

😍😍😍🙈🙈🙈