2777
2789
عنوان

ديگه نميدونم با شوهرم چيكار كنم

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 78 پست

95 درصد تقصیر شماس ببخشید ول

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا ولی از اون دسته زنایی که شوهرو فراری میدن از خونه با زبون خوش میگفتی خریدم میرفتی حالا خوبه کلی درشت بار هم کردین:؟

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم

مردا ازسرکارمیان بذارید استراحت کنن بعد که سرحال شدن هرکاری ازشون بخواهید انجام میدن

کارازادم سختی داره جروبحث بامردم زیاد داره شماحق داری ولی درکش کن باهاش راه بیا 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

اسی من الان یک ساله غیر از رنگ خونه و فروشگاه هیچ جا ندیدم شهرم نرفتم خانواده ام ندیدم دور دور خیابون نرفتم صحرا بیابون نرفتم من بودم و بچه هام و دیوارها خونه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

مگه خودت از رابطه لذت نمیبری؟

من اگه حوصله هیچ کاری نداشته باشم همیشه واسه رابطه حوصله دارم😶

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
ناراحت نشیا بنظرم شما بیشتر مقصری  رابطه دوطرفه اس حال نداشتی میگفتی نه دیگه منت که نداره

دقیقااا منت نداره والا 

وظیفه اصلی زن تمکینه 

دوم اینکه این رابطه دو سویه است فقط برا اون نیس ک

قسمت اولش که کااااملا تقصیر خودت بوده ، مگه بچه ای که میگی همین امروز باید منو ببری خرید ؟؟؟ حالا امروز نشد یه روز دیگه یه هفته دیگه یا واجب نیست یه ماه دیگه 

اونم داره کار میکنه که برا تو پول دربیاره دیگه چجوری کارشو ول کنه شمارو ببره خرید؟

تا اینجا که شما مقصر بودی

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
اونم پا شد قاطي كرد داد و بيداد كه اصلا نميخوابم و باز حرف رابطه رو ميزني و منت سرم ميذاري و منو با ...

خیلی اشتباه میکنی رابطه رو اهرم فشار قرار میدی

اگر به کارت ادامه بدی یه روزی ممکنه اتفاقی رو تجربه کنی که دیگه همه عمر پشیمون شی از حرکتت 

میدونی اون بیرون ادمایی هستن که برای پول ناچیز یا حتی یه سر پناه بدون منت گذاشتن و سرکوفت حاضر به هر کاری هستن؟ 

99/9/10                                                        سَلامِت میکنم 

من كمي مشكل قلبي دارم. تپش قلب شديد. دارو ميخورم

هم اون روز حالم بد شد هم ديشب 

تا حالم بد ميشه مياد ماساژ ميده كمك ميكنه بچه رو نگه ميداره و دارو مياره و اين كارا. مهربون ميشه ولي اشتي نميكنيم 

یه اسفند دود کن یه صدقه بده یه دورصلوات بفرست برازندگیتون دیگه جروبحث و فراموش کن و مهربون شو حتی اگر اون خواست ادامه بده تو ادامه نده

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.