2777
2789
عنوان

بلند شدن مو

236 بازدید | 23 پست

چکار کنم موهام بلند شه؟ از یه حدی دیگه بلندتر نمیشه. از بچگی اینجوری بوده. موهام خیلی فره و نوکش انقد خشک میشه مجبور میشم کوتاه کنم

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید بهش رسیدگی نمیکنی 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

دقیقا منم همینطوری نمیدونن چرا نوکش وز میشه

روزی سه چهار بار شونه کن موهاتو

به پایین موهات روغن یا وازلین بزن هرشب

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
شاید بهش رسیدگی نمیکنی 

رسیدگی زیاد میکنم بلند نمیشه 

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
روزی سه چهار بار شونه کن موهاتو به پایین موهات روغن یا وازلین بزن هرشب

شونه ک همش دستم بنده بهش. واقعا وازلین بد نیست؟ 

راه حل خشکی موت اینه که یه ساعت قبل حموم نوک موهاتو روغن زیتون بزنی امابرای بلندشدن موهات قرص زینک ...

هم زینک میخورم هم روغن میزنم 😅

منم اینحوریم برامن موخوره هم امون نمیده بهش  من قرص هیرویت و شروع کردم خدا کنه نتیجه بگیرم&nbs ...

من اصصصلا موخوره بلد نیستم چیه. ولی بلند هم نمیشه