2777
2789

دوستان ا من توسالن ارایشگاه یه لاین دارم.بعد بامشتری هایم خیلی گرم میگیرم خوش برخورد رفتارمیکنم بایکی امروز دوست شدم شمارمو گرفت.چجوری باهاش مچ بشم؟؟مثلا رفتامدکنم هرچن روز خبرشو بگیرم نیازه زنگ هم بزنم؟یافقط مجازی؟من دوست مجازی نمخام یکیو مخام باهاش برم بیرون خوش بگذرونم.میشه راهنمایی کنید ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینطوری زنگ زدن اول کاری شاید جالب نباشه و واسه طرف دافعه ایجاد کنه

بهتره به یه بهونه ای مثلا فیلم دیدن ببینیش

بعد خوش بحالت میتونی از نزدیک آدم ببینی  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

اگه تهرانی بیا من باهات میام😎😂

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

ببین اصلا خصلتهاتون بهم میخوره

دوستی باهر کسی ممکن نیست

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
حالا شما نظربده تاپیکم منم میام

من خودم در این زمینه هیچ مهارتی ندارم ، همیشه دلم میخاد باهمسایه هام رفت وامد کنم تنها نباشم ولی در حد یه سلام علیک گرم میمونم 😅

خدایا مواظب پسرم باش   

از مجازی میتونی شروع کنی
کلیپ های جالب یا متن جالب بفرست

یا اینستاشو فالو کن

یکی دو بار چت کن بعد بیرون قرار بذارید

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

خوب باهاش در ارتباط باش  پیام بده بعد تو حین پیام دادن بگو بیا بریم مثلا فردا بیرون همینجوری

امشب بهش پیام دادم جواب دادبعدگفتم یه روز هموببینیم گفت باشه گفتم پ خبرش باتو گفت باشه خبرمیدم