2777
2789
عنوان

اونایی که مادر هستن و بچه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوجه دادم تو سوپش... بستنی ساده م ی کوچولو دادم  هندوانه دادم

ببین چی جدید دادی؟ هندوانه هم ممکنه. گوجه. گردو. خربزه و طالبی و ...

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
بستنی بچه نوزاد؟ خیلی بده بستنی گوجه هم نده  ببین تموم میشه  گوجه خیلی شایع هست بستنی ...

یک سالشه.  دیگه نوزاد نیست که

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
هااان بستنی دادیی قبلنم شیر میخورد تنش میزد بیرون ؟؟؟؟

شیر خودم رو میدم بیشتر ...دو وعده شیر خشک ...نه نمیزد....دو روزه بستنی دادم بیشتر شد .قبلا بود ولی کمتر ...و پراکنده گفتم حتما گرمیه

در هرحال بستنی اصلا خوب نیست یادمه بچه ام یک سالگی یه قاشق بستنی یکی داد بهش تا چند روز قسمت پوشک د ...

خب احتمالا حساسیت داشته. خصوصا طعمای مختلف. وگرنه بستنی خوب برای بچه خصوصا بستنی شیر. البته زیر دو سال کلا همه چی باید احتیاط بشه

شیر خودم رو میدم بیشتر ...دو وعده شیر خشک ...نه نمیزد....دو روزه بستنی دادم بیشتر شد .قبلا بود ولی ک ...

پس احتمالا به همون بستنی حساسیت داره یا به یه ماده توش