2777
2789
عنوان

اونایی که مادر هستن و بچه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 46 پست
اتفاقا گردو هم خوردم و تخمه... یعنی بخاطر غذاهای منه ؟؟؟؟

ممکنه. چند روز نخور اگه بهتر شد احتمالا همینا بوده. تا دوسالگیش اینا رو کمتر مصرف کن. دختر من زیر دو سال به گردو حساسیت داشت و پشت گردنش دون زد

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب احتمالا حساسیت داشته. خصوصا طعمای مختلف. وگرنه بستنی خوب برای بچه خصوصا بستنی شیر. البته زیر دو س ...

نظر دکترها متفاوته دکتر من مخالف شدید بستنی بود هر جوری خصوصا زیر سه سال میگفت مطلق نخورن

پسر من حساسیت داشت بستنی ساده بود ولی اون زمان به شیر حساسیت نداشت دیگه 

در هرحال بستنی اصلا خوب نیست یادمه بچه ام یک سالگی یه قاشق بستنی یکی داد بهش تا چند روز قسمت پوشک د ...

بچه منم همون قسمت چند تا دونه زده ....

ی نفر بهم گفت بده ی ذره اشکال نداره ....منم دادم 

با این که این همه مراعات میکنم و حساسم

اتفاقا گردو هم خوردم و تخمه... یعنی بخاطر غذاهای منه ؟؟؟؟

قبلا نخورده بودی؟ به خاطر غذای خودت بود آخه زودتر اینا واکنش نشون میداد چون یک سالگی شیر دیگه کمتر بچه میخوره

درهرحال آلرژی هست باید ببینی چی

بچه منم همون قسمت چند تا دونه زده .... ی نفر بهم گفت بده ی ذره اشکال نداره ....منم دادم  با ا ...

خوبیش اینه که الان میدونه به بستنی حساسه

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
گوجه و بستنی رو نده فعلا تا حداقل یک هفته بستنی که نده کلا هیچ صبر کن ببین دونه هاش خوب میشه  ...

آره همین کار رو باید کنم ....

دلم آروم شد .خدا کنه خوب شه دستاش...

ممکنه. چند روز نخور اگه بهتر شد احتمالا همینا بوده. تا دوسالگیش اینا رو کمتر مصرف کن. دختر من زیر دو ...

اتفاقا ی بار بهش گردو میکس شده دادم دست و صورتش دون زده ....

دیگه ندادم ...شاید بخاطر همه مواد غذایی باشه که میخورم

قبلا نخورده بودی؟ به خاطر غذای خودت بود آخه زودتر اینا واکنش نشون میداد چون یک سالگی شیر دیگه کمتر ب ...

زیاد نه ....الان تو فصل گرماست شاید بیشتر نشون میده ها ؟؟

آخه شهر که  هستم شرجی هست بچه م هم بشدت گرمایی،خیلی هم عرق میکنه

زیاد نه ....الان تو فصل گرماست شاید بیشتر نشون میده ها ؟؟  آخه شهر که  هستم شرجی هست بچه ...

از گرما و عرق هم میتونه باشه

زیاد نه ....الان تو فصل گرماست شاید بیشتر نشون میده ها ؟؟  آخه شهر که  هستم شرجی هست بچه ...

نه لزوما

درهرحال همش رو حذف کن تا خوب بشه کامل

بعد مثلا دو روز گوجه بده ولی تخمه های گوجه رو حتما بیرون بیار فقط گوشتش و چند روز صبر کن ببین چی میشه

همینطور چیزهای دیگه