لنام مدیر عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 680 عنوان اونایی که مادر هستن و بچه دارن | مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 46 پست بچه ها دست بچه م دون زده ....خیلی وقته.کم و زیاد میشه...امروز تازه به ران بچه م هم زده ...از چیه ؟بهش سوپ میدم فقط ...دکتر هم نمیخوام ببرم تو این وضع و اوضاع ...امروز دیدم پشت آرنج ش بیشتر شده ....خیلی ناراحتم 1399/05/11 | 23:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لنام مدیر استارتر عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 680 بستنی بچه نوزاد؟ خیلی بده بستنی گوجه هم نده ببین تموم میشه گوجه خیلی شایع هست بستنی ... اشتباه کردم خودم میدونم
ماه_65 عضویت: 1393/05/13 تعداد پست: 3745 اتفاقا گردو هم خوردم و تخمه... یعنی بخاطر غذاهای منه ؟؟؟؟ ممکنه. چند روز نخور اگه بهتر شد احتمالا همینا بوده. تا دوسالگیش اینا رو کمتر مصرف کن. دختر من زیر دو سال به گردو حساسیت داشت و پشت گردنش دون زد خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 95981 خب احتمالا حساسیت داشته. خصوصا طعمای مختلف. وگرنه بستنی خوب برای بچه خصوصا بستنی شیر. البته زیر دو س ... نظر دکترها متفاوته دکتر من مخالف شدید بستنی بود هر جوری خصوصا زیر سه سال میگفت مطلق نخورنپسر من حساسیت داشت بستنی ساده بود ولی اون زمان به شیر حساسیت نداشت دیگه
لنام مدیر استارتر عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 680 در هرحال بستنی اصلا خوب نیست یادمه بچه ام یک سالگی یه قاشق بستنی یکی داد بهش تا چند روز قسمت پوشک د ... بچه منم همون قسمت چند تا دونه زده ....ی نفر بهم گفت بده ی ذره اشکال نداره ....منم دادم با این که این همه مراعات میکنم و حساسم
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 95981 اتفاقا گردو هم خوردم و تخمه... یعنی بخاطر غذاهای منه ؟؟؟؟ قبلا نخورده بودی؟ به خاطر غذای خودت بود آخه زودتر اینا واکنش نشون میداد چون یک سالگی شیر دیگه کمتر بچه میخورهدرهرحال آلرژی هست باید ببینی چی
ماه_65 عضویت: 1393/05/13 تعداد پست: 3745 بچه منم همون قسمت چند تا دونه زده .... ی نفر بهم گفت بده ی ذره اشکال نداره ....منم دادم با ا ... خوبیش اینه که الان میدونه به بستنی حساسه خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
لنام مدیر استارتر عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 680 گوجه و بستنی رو نده فعلا تا حداقل یک هفته بستنی که نده کلا هیچ صبر کن ببین دونه هاش خوب میشه ... آره همین کار رو باید کنم ....دلم آروم شد .خدا کنه خوب شه دستاش...
لنام مدیر استارتر عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 680 ممکنه. چند روز نخور اگه بهتر شد احتمالا همینا بوده. تا دوسالگیش اینا رو کمتر مصرف کن. دختر من زیر دو ... اتفاقا ی بار بهش گردو میکس شده دادم دست و صورتش دون زده ....دیگه ندادم ...شاید بخاطر همه مواد غذایی باشه که میخورم
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 95981 آره همین کار رو باید کنم .... دلم آروم شد .خدا کنه خوب شه دستاش... خوب میشه اصلا نگران نباشپسر من از نوزادی داشت از بدو تولد....خوب میشن
لنام مدیر استارتر عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 680 قبلا نخورده بودی؟ به خاطر غذای خودت بود آخه زودتر اینا واکنش نشون میداد چون یک سالگی شیر دیگه کمتر ب ... زیاد نه ....الان تو فصل گرماست شاید بیشتر نشون میده ها ؟؟ آخه شهر که هستم شرجی هست بچه م هم بشدت گرمایی،خیلی هم عرق میکنه
لنام مدیر استارتر عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 680 خوب میشه اصلا نگران نباش پسر من از نوزادی داشت از بدو تولد....خوب میشن الهی آمینخدا حافظ بچه همه باشه ،نگه دار بچه ی منم باشه
ماه_65 عضویت: 1393/05/13 تعداد پست: 3745 زیاد نه ....الان تو فصل گرماست شاید بیشتر نشون میده ها ؟؟ آخه شهر که هستم شرجی هست بچه ... از گرما و عرق هم میتونه باشه خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 95981 زیاد نه ....الان تو فصل گرماست شاید بیشتر نشون میده ها ؟؟ آخه شهر که هستم شرجی هست بچه ... نه لزومادرهرحال همش رو حذف کن تا خوب بشه کاملبعد مثلا دو روز گوجه بده ولی تخمه های گوجه رو حتما بیرون بیار فقط گوشتش و چند روز صبر کن ببین چی میشههمینطور چیزهای دیگه
لنام مدیر استارتر عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 680 از گرما و عرق هم میتونه باشه اللهم صلی علی محمد و آله محمد و عجل فرجهم
لنام مدیر استارتر عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 680 نه لزوما درهرحال همش رو حذف کن تا خوب بشه کامل بعد مثلا دو روز گوجه بده ولی تخمه های گوجه رو حتما ... راهنمایی خوبی کردی که تخمه های گوجه رو درآرم....ممنونم