2777
2789

13 روز از تزریق آمپول اچ سی جیم گذشته.فولی 19 و دو تا 17 داشتم.

از چهارشنبه فقط تهوع دارم.امروز صبحم فقط چای شیرین خوردم بالا آوردم. 

نوک سینمم درد داره کمی.

حس پریودی اصلا ندارم

جمعه بی بی زدم منفی بود.میدونم الان نشون نمیده ☺

احتمال داره باردار شدنم این ماه هست؟چند روز دگ بی بی بزنم.

کسی از تا حالا أمپولو زده بعد 13 14 روز اینجوری بشه بعدم باردار باشه؟

من به دستای خدا خیره شدم💜معجزه کرد💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من یازده روز بعد از تزریق تست زدم مثبت شد.روز سیزده و چهارده و پونزده و شونزده هم زدم همش ...

خداروشکر عزیزم.

قبل 13 روزم میزدی؟علائمی چیزی نداشتی؟

برا من تا حالا نشون نداد.علائم نداشتی؟

منم روز۱۳و۱۴ بی بی چکم منفی شد ولی روز ۱۵ام مثبت شد الان اثر آمپول از بدنت رفته بذار یکی دو روز دیگه بی بی بزن یا اگه تحمل داری بذار تا موعدت

حالت تهوع و درد و ورم سینه داشتم حس پریودی هم موعد پریودم داشتم

میگم که از روز یازده زدم .یکم حالت تهوع داشتم و تخمدونام تیر میکشید و زیادم دسشویی میرفتم

من فقط تهوع دارم.درد تخمدان ندارم.لک لانه گزینی هم که میگن ندیدم.

3 بار بی بی زدم که آخریش دیروز بود میشد 12 روز بعد تزریق.نشون نداد

سلام شما قبل تزریق فولیکول و وجود تخمک رو چک کردین؟

اره من روز دوازده رفتم سونو یه فولی ۱۷داشتم یه دونه هم ۱۸.روز سیزدهم دوره هم دوتا امپول هاش سی جی باهم زدم و فرداش تخمک گذاری کردم.فقطم روز ۱۲دوره نزدیکی داشتم و دیگه نداشتم

منم روز۱۳و۱۴ بی بی چکم منفی شد ولی روز ۱۵ام مثبت شد الان اثر آمپول از بدنت رفته بذار یکی دو روز دیگه ...

خداروشکر یکی شرایطش مثل من بود😍😍😍

امیدوار شدم. فردا تازه میشه 14 روز.

همش حس میکنم غذا سر دلم میمونه.خیلی کم هم غذا نیخورم از همیشه

اره من روز دوازده رفتم سونو یه فولی ۱۷داشتم یه دونه هم ۱۸.روز سیزدهم دوره هم دوتا امپول هاش سی جی با ...

البته از روز سه تا هفت پریود هم روزی دوتا لتروزول خوردم و از ۱۵تا ۲۵هم دوفاستون استفاده کردم.روزی دوتاهم متفورمین 

اره من روز دوازده رفتم سونو یه فولی ۱۷داشتم یه دونه هم ۱۸.روز سیزدهم دوره هم دوتا امپول هاش سی جی با ...

پریودات منظم بود؟تنبلی نداشتی؟