2777
2789
🌹😘😘 اوايل كه تازه اومده بودم عكس خونمو گذاشتم  بعد شناسايي شدم و يكي از همكارام منو شناخت ...

حدس میزدم

مطمئنم خیلی منظم هستین 

طبق شخصیتتون که تو سایت دیدم

گاندی جمله‌ی خیلی خوبی داره که میگه:..«هیچ کس از فاسد حمایت نمیکند، جز فاسد!............هیچ کس از ظالم دفاع نمیکند، جز ظالمین!..........هیچ کس از آزادی دفاع نمیکند، جز آزاد اندیشان!.........و در این میان هرکسی میداند کجای این داستان قراردارد..»

وای عالیه عزیزم الهی باخوشی توش زندگی کنید ..😍😍انشالله هرکی ارزوشو داره ی همچین خونه ای خدا بهش بده ب منم بده باکلی وسیلهای قشنگ 😍

تنها چیزی که میدانم این است:تن من مملو از زخم است و هنوز روی پاهای خودم ایستاده ام!!🤟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدس میزدم مطمئنم خیلی منظم هستین  طبق شخصیتتون که تو سایت دیدم

😍❤️😍❤️

مشخصه دقت بالايي داري عزيزم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اسی اولا خیلی خ نت خوشکل مبارک باشه بدل خوش  ولی بریز بپاش نداری یا کارگر داری  خونه ...

فدات عزیزم نه والا قد همه خونه ها ماهم ریخت و پاش داریم اما همیشه درحال مرتب کردنم دخترمم خداروشکر ریخت و پاش نمیکنه 

مرسی عزیزم ۲۰۰ متر که ۱۶۰ زیربنا و ۴۰ حیاط

خونه من سیصد و پنجاه متره صد و شصتاش خونه چل تاش پارکینگ صد و پنجاهش حیاط ولی سالن خونه تو نسبت ب من خیلی بزرگه میشه بگی سالنت جندمتره

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.