2777
2789
عنوان

حاجت دارا جا نمونین

| مشاهده متن کامل بحث + 5674 بازدید | 592 پست

دوستان تقریبا ۵بار صداتون زدم چقدم تاکید کرده بودم سایت سر بزنین من ١٢ظهر تاپیک جدید میزنم برای جایگزین کسایی که اعلام حضور نکردن لطفا اگه اومدین تا ١٢اعلام کنین اگه نه که بعد از ١٢منو شرمنده خودتون نکنین چون اگه جایگزین نکنم حق ٣٠ نفر دیگه ضایع میشه

@lyla89  

@پگاه1396  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ۴٠ روز روزی ١بار حدیث کسا به نیت هرکس که نوشتیم فردا به نیت نداجون میخونیم من هرروز میام میگ ...

عزیز من از امروز شروع کردم نمیتونم بیام گزارش بدم از نظر من هروز میخونم خیالتون جمع دخترم گوشیمون خراب کرده تا 40 روز هروز به نیت اسم دادین میخونم التماس دعا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
عزیزم از امروز شروع شده امروز به نیت نداجون بخون تا من مجدد لیست جدید بزارم

عزیز لیست جدید بگذارید منم بنویسم دیگه نمیتونم بیام کی میزارین

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
عزیز من از امروز شروع کردم نمیتونم بیام گزارش بدم از نظر من هروز میخونم خیالتون جمع دخترم گوشیمون خر ...

عزیزم دلم اسامی تغییر می‌کنه چون بعضیا اعلام حضور نکردن چند نفر جایگزین میکنم شما فقط شب یه سر بزن لیست جدید رو بگیر نیاز نیست هرروز بیای گزارش بدی

سحر برای بارداریم کار همسرم و مستاجریم بدهکاریم 

عزیزدلم انشاالله درست میشه لیست رو که گذاشتم یه ذکر برات می‌نویسم اینو بگو خیلیا حاجت گرفتن برا کار و اوضاع مالی

سلام دوستان انشاالله همه حاجت روا شین🌹 امروز به نیت نداجون @برگپاییزی   میخونیم ایشالا خان ...

الان میخونم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟