2777
2789
عنوان

حاجت دارا جا نمونین

| مشاهده متن کامل بحث + 5674 بازدید | 592 پست
عزیزم پس بهشون میگی که اضافه کردم از فردا بخونن نفر ٣٣ یا ٣٢میشن

ب

باشه میکم

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان چون از فردا شروع میکنیم اگه تا شب اعلام حضور نکنین من مجبور میشم جایگزینتون کنم تورو خدا بیای ...

من هستم فقط توضیح بده چیکار کنم عزیزم 😍

عاشق‌ِ ِآرامش ِ إسمتَم خُـــ ــــدا.......
من هستم فقط توضیح بده چیکار کنم عزیزم 😍

عزیزم ۴٠ روز روزی ١بار حدیث کسا به نیت هرکس که نوشتیم

فردا به نیت نداجون میخونیم

من هرروز میام میگم به نیت کی فقط تاپیک رو چک کن

دوستان تقریبا ۵بار صداتون زدم چقدم تاکید کرده بودم سایت سر بزنین من ١٢ظهر تاپیک جدید میزنم برای جایگزین کسایی که اعلام حضور نکردن لطفا اگه اومدین تا ١٢اعلام کنین اگه نه که بعد از ١٢منو شرمنده خودتون نکنین چون اگه جایگزین نکنم حق ٣٠ نفر دیگه ضایع میشه

@الی23  

@niliya  

@س95  

@shadi_2