2777
2789
عنوان

حاجت دارا جا نمونین

| مشاهده متن کامل بحث + 5674 بازدید | 592 پست
دوستان چون بعضیا اعلام حضور نکردن این لیست جدید هست امیدوارم خانم فاطمه زهرا به همهمون کمک کنن

من خوندم عزیزم

انشاالله خدا حاجت تک تک دوستانو بده 

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
ایشالا خانم فاطمه الزهرا دست خالی نمیزارتت عزیزم ذکر یونسیه رو هم بگو

آرام جان منم شوهرم صاحب کارش باهاش لج کرده این ختمو برا اون گرفتم به یکی ازدوستان گفتید این ذکرو یعنی برا ذکر یدنسیه هم بای چهل روز بخونم یا ی بار

خدایا همه بچه هارو عاقبت بخیر کن همچنین بچه های منو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرام جان منم شوهرم صاحب کارش باهاش لج کرده این ختمو برا اون گرفتم به یکی ازدوستان گفتید این ذکرو یعن ...

گلم ذکر یونسیه کلا برا رفع گرفتاریه من خودم گرفتار باشم مثلا روزی ١٠٠ بار میگم چون ختم و اینا زیاد دارم شما هم هرچقدر میتونی بگو

ب نیتم ندا خانوم خوندم🌸

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

استاتر یه سوال

من مبخام واسه ازدواجم بخونم

همین چله کافیه یا میتونم واسه خودمم جدا گونه تا۴۰روز بخونم؟؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
استاتر یه سوال من مبخام واسه ازدواجم بخونم همین چله کافیه یا میتونم واسه خودمم جدا گونه تا۴۰روز بخ ...

گلم حدیث کسا به نظرم کافیه

ختم دیگه ای دوس داری کنارش بردار 

میتونی متوسل شب به دو شهید ابراهیم هادی وحاج سعید سامانلو که از اونام حاجت گرفتم

میتونی ۴٠ روز یاسین یا صلوات نذرشون کنی

ارام جان من ۴۰ روزو میخونم ولی اسما کو اکه اسم نباشه نمیشه مثلا بگم از اول ب نیت حاجت تک تک این چهل نفر وهرروز بخونم 

❤❤اقاجان ممنونم ❤❤سبحان الله الهی شکر❤❤❤
ارام جان من ۴۰ روزو میخونم ولی اسما کو اکه اسم نباشه نمیشه مثلا بگم از اول ب نیت حاجت تک تک این چهل ...

خدا ک باید بدونه اسم ما چهل نفرو میدونه وحاجتمون انشالله میده

❤❤اقاجان ممنونم ❤❤سبحان الله الهی شکر❤❤❤
گلم حدیث کسا به نظرم کافیه ختم دیگه ای دوس داری کنارش بردار  میتونی متوسل شب به دو شهید ابراه ...

منظورم همین حدیث کسا رو جداگونه واسه خودم بخونم

اخه من الان فقط دادم یکبار واسه خودم میخونم ۳۹تاش واسه بقیه هس

میدونم ۴۰نفرم واسه من میخونن ولی گفتن چله بردارین خودتون بخونین

حالا میگم هم اینو بخونم

هم هرشب کسا واسه خودم بخونم مشکلی نیس دو تا چله؟؟؟

قبول باشه عزیزم انشاالله قبل تموم شدن ختم خبر بارداریتو میدی

عزیز لیستوبدنوشتن یکی کمه درست بنویسی ماهم بنویسیم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲