2777
2789
عنوان

دبستانهای خوب اهواز

4132 بازدید | 13 پست

بیایید دبستانهای خوب در اهواز را به هم معرفی کنیم. جاهایی که واقعا خوب بودن نه اینکه فقط نون تبلیغات خود را بخورند و بریم ثبت نام کنیم و برای بچه هامون فایده ای نداشته باشند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم را دبستان علم و اندیشه زمانیان نوشتم و واقعا رفتار و روشهای غیرعلمی داشتند. مدیرش خانم زمانیان مایل بود در همه امور مداخله کنه و شدیدا به دنبال سودجویی بود.

مثلا همه بچه ها را به یک نحوی مجبور میکردند کلاسهای تقویتیشون که عصرها برگزار می شد ثبت نام کنند.

هر روز برای سودجویی ماکارونی و اش  در حیاط میپختند و میفروختند. دختر من عادت داشت صبحانه کامل میخورد و می رفت مدرسه و کلا بچه کم خوراکی هست برای همین از بوی غذا حالت تهوع بهش دست می داد 

وقتی محترمانه رفتم مدرسه و گفتم حداقل هفته ای یک بار زنگ تفریح غذا بفروشید چون دختر من از بوی غذا خصوصا وقتی میپیچه تو کلاس حالش بد می شه مدیر و ناظم برخورد بی ادبانه ای کردند و حاضر نشدن از سودجویی و فروش غذا در زنگهای تفریح دست بردارند.

در عین حال تدریسشون هم معمولی بود و ارائه خدمات مثل دادن کارنامه را خیلی با تاخیر نسبت به مدارس دیگه انجام می دادند. کلا بیشتر فکر تبلیغات بودند تا کیفیت کار.

دبستانهای حضرت معصومه و شاهد بین دولتی ها خوب هستند. مدارس شهرک نفت هم شنیدم خوبند

دبستان طاهره هم بین غیرانتفاعیها خوبه باسابقه است و پرسنلش خیلی منصف و باشخصیتن

زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی زمانیان مدیر روانی 

مدیر ناکارامد و روانی مدرسه علم و اندیشه اهواز  خانم زمانیان ملعون هر روز من را مدرسه می خوند گیر می داد چرا دخترت موهاش تو چشمشه و شلخته است

چرا خوراکی نمی خوره ...

بعد از دخترم دفاع کردم گفتم یک کم لجباز هست و موهاش فر هست سخته براش شونه کردن ولی دختر خوب و باهوش و مهربونیه.من خودم چون تحصیلکرده بودم و کلی کتابهای روانشناسی خونده بودم و کشور خارجی دیده بودم گفتم خانوم تو خارج یارو موهاش بیست سانت بالای سرش فر هست یا ترنس هست یا لاییک هست مدرسه حق نداره بگه چرا مدل موت اینجوریه یا عقیدت اونجوریه

به خاطر اینکه از دخترم دفاع کردم میگفت دیگه شما نیایید پدرش بیاد دیگه مدرسه. 

امسال اوردمش از اون مدرسه یک مدرسه نرمال ولی نمی تونم حماقت مدیر  پارسالش را فراموش کنم فقط فکر تبلیغات مدرسه بود. و مرتب به قصد سودجویی کلاس جانبی میذاشت و بدون مجوز غذا می فروخت

خدا لعنتش کنه زمانیان مدیر علم و اندیشه اهواز را

من دخترم را دبستان علم و اندیشه زمانیان نوشتم و واقعا  رفتار و روشهای غیرعلمی داشتند. مدیرش ...

دختر من دانش آموز دبستان علم و اندیشه زمانیان هست ، به جرات میتونم بگم خانم زمانیان مدیر توامند و با اخلاقی هستند. و تا این لحظه هیچ بی توجهی نسبت به ارامش دخترم در محیط دبستان ندیدم، از ایشون متشکرم💐و با کمال میل دختر دیگرم را که پایه اول میرود در دبستان علم و اندیشه زمانیان ثبت نام میکنم.

دختر من دانش آموز دبستان علم و اندیشه زمانیان هست ، به جرات میتونم بگم خانم زمانیان مدیر توامند و با ...

این دبستان از لحاظ کادر آموزشی خیلی عالیه، من سالهاست که این مدرسه رو میشناسم بسیار عالی هستن،اون خانمی که کامنت بد گذاشته خودش مشکل داره